Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Afbeelding Somnox 2

Somnox 2 Adem- en Slaaprobot

09 mrt 2022

Somnox 2 is dé natuurlijke slaapoplossing zonder bijwerkingen. Tientallen jaren van onderzoek tonen namelijk aan dat de ademhaling de gedachten tot rust kan brengen, die ons zo vaak wakker houden. Door beter te ademen krijg je controle over je slaap. Je slaapt beter en wordt uitgerust wakker.

Door Michiel

Mister social

Over Michiel

Aan te passen aan jouw wensen

​Met de mobiele app kun je Somnox 2 helemaal aanpassen aan jouw wensen en behoeftes. Kies een ademhaling die bij jou past en speel je favoriete meditaties of ademhalingsoefeningen af.

Bekijk het filmpje over Somnox 2

Na 6 jaar slecht slapen weer een goede nachtrust vinden met de Somnox Slaaprobot.

Bekijk het verhaal van Sabine

Bestel Somnox 2 Unlimited met korting

Wil jij de Somnox 2 ook als tweede slaappartner? Dan kun je de slaaprobot bestellen via de website van Somnox. Heb je een mail ontvangen met een kortingscode? Vul deze dan tijdens het bestelproces in bij het winkelmandje. De korting wordt dan direct toegepast. De kortingscode is alleen geldig voor de Unlimited variant.

Bestel via de website van Somnox​

Stress gerelateerde slaapproblemen

Ditzo heeft vorig jaar deze nieuwe technologie onderzocht en op basis daarvan is de Somnox 2 toegevoegd aan de Gezonde keuzes.

De Somnox 2 werkt het beste bij mensen die:

  • Veel stress en/of onrust ervaren
  • Veel piekeren
  • Hun gedachten niet stil kunnen zetten
  • Problemen ervaren met slapen

Reviews

Bekijk hieronder de reviews van gebruikers.

“Het is makkelijker om in slaap te vallen maar ook om vervolgens door te slapen.”

“In de ochtend ben ik uitgerust en dat was lang geleden voor mij.”

“Normaal werd ik ’s nachts wakker en lag ik makkelijk een uur wakker met het idee dat ik niet meer in slaap zou vallen. Nu gaat de Somnox tussentijds aan en slaap ik makkelijk door.”

Je kunt de robot ook voor het slapen gaan, bijvoorbeeld op de bank, gebruiken om tot rust te komen. Heb je een partner? Uit ervaringen blijkt dat deze het helemaal niet erg vindt om een tweede partner in bed te hebben 😉 Zolang de eerste beter slaapt!


De inhoud van deze pagina is niet afkomstig van Ditzo en is rechtstreeks afkomstig van de partners. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit de inhoud en het gebruik van de informatie, aangeboden diensten en/of producten op deze pagina.​​​​

​​​​​​

Door Michiel

Mister social

Over Michiel