Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ditzo Hardloopprogramma's​

Ditzo gaat voor gezond en beter! Lijkt hardlopen je leuk of wil je trainen om bijvoorbeeld verder hard te lopen? Onze eigen hardloopcoach Marc helpt je. We hebben 2 programma's. Een hardloopprogramma voor de beginner waar je traint voor de 5 kilometer, en een hardloopprogramma voor de meer gevorderde loper. Samen met coach Marc train je dan voor de 10 kilometer. Deze 12 weken durende programma's zijn geschikt voor de beginnende hardloper en de meer gevorderde hardloper. Doel van de programma's is dat je na 12 weken onafgebroken 5 of 10 kilometer kan hardlopen. Wil jij die uitdaging aangaan? Doe dan mee aan onze programma's en maak op een leuke en persoonlijke manier kennis met hardlopen.​​​

Inschrijven

De komende 12 weken ontvang je iedere week een nieuwsbrief met je persoonlijke hardloopschema, nuttige informatie, tips en nieuws over hardlopen. Na deze 12 weken stopt de reeks vanzelf.

5 kilometer

Maak op een laagdrempelige manier kennis met hardlopen.


10 kilometer

Train​ om langer en sneller te kunnen lopen.


Ontmoet je coach Marc

Mijn naam is Marc en ik ben 54 jaar. Naast mijn baan als functioneel beheerder bij Ditzo heb ik meerdere hobby’s, maar hardlopen is verreweg het leukst. Ik heb bij de Atletiekunie de cursus Basislooptrainer met succes afgerond. En binnen mijn atletiekvereniging geef ik 2 keer per week training aan een loopgroep. Ik vind het heel leuk om jullie de komende 12 weken te mogen trainen. Veel plezier en succes met onze programma's.


Inhoud van de programma's

  • Overzichtelijk weekprogramma
  • Leuke en handige instructiefilmpjes
  • Verdiepende blogs
  • Mogelijkheid om vragen te stellen

Veelgestelde vragen

Q: Moet je iedere week meedoen?
A: Nee, je kunt in je eigen tempo het programma volgen.

Q: Is er interactie met de coach?
A: Ja, je kunt tussen de programma's door vragen stellen aan coach Marc.

Q: Hoe lang duren de programma's?
A: Onze hardloopprogramma's duren 12 weken.

Q: Wat is doel van de programma's?
A: Onze hardloopprogramma's stomen je klaar om 5 of 10 kilometer te kunnen hardlopen.​​​​​​​​​