Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ditzo Kerstdiner​​​

​​

Juul werkt bij Ditzo en in haar vrije tijd werkt ze aan haar blog Huismusje. Op Huismusje vind je allerlei lekkere en gezonde recepten die je gemakkelijk thuis kunt maken. Ze is speciaal voor al onze klanten de keuken ingedoken om een heerlijk én gezond kerstdiner te bereiden.​

​​
​​
 
​​

Het Ditzo kerstdiner bestaat uit:

Verse paddenstoelensoep met oesterzwammen

Voorgerecht

Dit heerlijke gezonde soeprecept is perfect voor de kerst. Met lekkere winterse smaken een goede start van jouw kerstdiner. Daarnaast is het makkelijk te bereiden, zelfs een dag van te voren. Extra fijn, want dit recept is helemaal vegan.

Bekijk de video en het receptBloemkoolpuree met pijnboompitjes en tijm

Bijgerecht

Bij een traditioneel kerstdiner kan de aardappelpuree niet ontbreken. Met dit recept heb je een heerlijk en gezond alternatief gemaakt van bloemkool.

Bekijk de video en het receptGeblancheerde regenboog worteltjes

Bijgerecht

Met dit recept is gezelligheid gegarandeerd. De regenboogworteltjes zijn kleurrijk, heerlijk zoet én heel makkelijk te maken. De worteltjes zijn ook helemaal kidsproof, deze zoete worteltjes vallen namelijk vaak in de smaak bij kinderen.

Bekijk de video en het receptHasselback bietjes

Bijgerecht

Rode bieten zijn erg lekker en gezond. Zo bevatten rode bieten enorm veel vitaminen, mineralen en andere gezonde stofjes. Door ze ‘hasselback’ te serveren zien ze er extra feestelijk uit.

Bekijk de video en het receptGeroosterde hele kip

Hoofdgerecht

Niets zo feestelijk als een mooi hoofdgerecht. Met dit hoofdgerecht zet je een heerlijke en gezonde gebraden kip op tafel. Een perfect gerecht voor kerst, want je kunt hem op tijd voorbereiden en tijdig in de oven zetten. No stress dus!

Bekijk de video en het receptLime & tijm taart met bramen

Nagerecht

Het toetje is het topstuk van je diner. Daarom een mooie afsluiter. Een heerlijke lime en tijm taart: gluten vrij, vrij van geraffineerde suikers en ook nog eens vegan te bakken!

Bekijk de video en het receptFijne kerstdagen alvast!​​

​​​​​​​​​​​​