Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat

​Vrije keuze voor huisartsen en ziekenhuizen

​Wij vinden dat je zelf moet kunnen kiezen naar welke huisarts of ziekenhuis je gaat. Daarom geldt er bij Ditzo een 100% vrije keuze voor ziekenhuizen en huisartsen. Met de rest van de zorgverleners hebben wij met een groot gedeelte een contract afgesloten.

Bij Ditzo heb je vrije zorgkeuze:

  • Altijd naar elke huisarts in Nederland
  • Altijd naar ieder ziekenhuis in Nederland

Vergoeding

De zorgverzekering van Ditzo is een combinatiepolis. Wij hebben met alle ziekenhuizen en huisartsen een contract afgesloten. Van de rest van de zorgverleners hebben wij met een groot gedeelte een contract afgesloten.Je krijgt de zorgkosten volledig vergoed bij gecontracteerde zorgverleners en het door ons vastgestelde maximale tarief bij niet-gecontracteerde zorgverleners. Dit is het tarief dat wij ook hebben afgesproken met zorgverleners waarmee we wel een contract hebben.

De Ditzo zorgzoeker

Wil je precies weten wat wij vergoeden bij een behandeling, aandoening of hulpmiddel? Ga dan naar onze zorgzoeker. Je kan hier op zoek naar een behandeling of hulpmiddel en je krijgt direct een overzicht te zien van wat er wordt vergoedt, per zorgverzekering. Daarnaast kun je direct je postcode invullen om op zoek te gaan naar een zorgverlener bij jou in de buurt.​