Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

​Wat zeggen onze klanten over ons?​​​​

​Wij vinden het belangrijk om te weten wat jij van ons vindt. Maken we waar wat we beloven? Is de informatie op onze website duidelijk? Sluiten onze verzekeringen aan bij jouw wensen?

Daarom Ditzo als zorgverz​ekeraar

Naast de jaarlijkse tevredenheidsonderzoeken laten klanten ook reviews achter op vergelijkings- en reviewsites. We zijn erg trots op de mooie cijfers, feedback én de awards die we mogen ontvangen.

  • ​Van Opiness mogen we als zorgvezekeraar al drie jaar op rij de 'Best Beoordeeld Award' ontvangen voor 2020, 2021 én 2022! We worden dan ook beoordeeld met een 8,5 uit 945 reviews (februari 2022).
  • Volgens vergelijkingssite Independer wordt Ditzo anno 2022 gemiddeld beoordeeld met een 9,0.
  • Via Zorgkiezer krijgen we als zorgverzekering gemiddeld een 9,0 uit 3224 reviews.
  • Ditzo kwam wederom in 2021 als 'Populairste Website van het Jaar' uit de bus bij Website Van Het Jaar. Dit zijn we sinds 2018 al vier jaar op rij.

Denk mee met je zorgverzekeraar

Heb je een idee hoe we je in de toekomst beter kunnen helpen? Meld je aan voor de Raad van Verzekerden. De Raad van Verzekerden bestaat uit vertegenwoordigers van Ditzo en a.s.r.
Minimaal twee keer per jaar komt de Raad samen om te kijken over hoe we als zorgzekeraar kunnen verbeteren. Wil jij hier ook over meedenken en ons helpen om nog beter te worden als zorgverzekeraar? Meld je aan!​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​