Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

​Wat zeggen onze klanten over ons?​

​Wij vinden het belangrijk om te weten wat jij van ons vindt. Maken we waar wat we beloven? Is de informatie op onze website duidelijk? Sluiten onze verzekeringen aan bij jouw de wensen?

Klanten geven ons gemiddeld een 7,6 in onze jaarlijkse tevredenheidsonderzoeken. Een groot aantal klanten geeft bovendien aan ons aan te bevelen aan familie of vrienden. Met deze gegevens berekenen we de “Net Promoter Score”. In dit onderzoek scoren we een +4.

Reviews

Naast de jaarlijkse tevredenheidsonderzoeken laten klanten ook reviews achter op vergelijkings- en reviewsites.

  • Op Opiness krijgen we een 8,2 met 481 reviews (november 2019).
  • Via de Consumentenbond krijgen we voor de Ditzo Zorgverzekering een 8,8 en scoren we ruim 3 van de 5 sterren

Mooie prijzen

De Ditzo Zorgverzekering krijgt in december 2014 nét als in 2013 5 sterren van MoneyView bij de ProductRating Prijs in het Special Item Zorg.

Op 6 december 2013 wint Ditzo de zorgpolisveiling van de Consumentenbond. Aan de Zorgpolisveiling deden vier zorgverzekeraars mee. Bijna 80.000 consumenten schreven zich in.

Ditzo wordt in december 2012 door de bezoekers van ZorgKiezer.nl verkozen tot beste online zorgverzekeraar van Nederland.

Op 22 oktober 2012 wordt Ditzo verkozen als meest gekozen zorgverzekering op Independer.nl. Ruim 22.000 verzekerden sloten in de periode 9 november 2011 t/m 15 september 2012 een Ditzo Zorgverzekering af via Independer.nl.

De Ditzo Zorgverzekering wordt op 21 december 2011 beloond met de hoyhoy.nl Award voor Beste Nieuwkomer Zorgverzekering 2012. hoyhoy.nl zei hierover "Dit is een opvallend goede prestatie van een nieuwkomer. Ditzo zet een scherpe prijs met een goede kwaliteit. Dan krijg je de voorkeur van de consument."

Bekijk alle prijzen van Ditzo