Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Leefstijlcoaching

Ditzo introduceert een nieuwe vergoeding in de aanvullende verzekeringen: e-Health leefstijlcoaching.

Ons mentale welzijn wordt steeds belangrijker en er komen steeds meer middelen beschikbaar om hier zelf mee aan de slag te gaan. Een goed mddel is leefstijlcoaching middels e-Health modules. Zo kan je zelf bepalen wanneer je aan de slag gaat met je eigen mentale fitheid.

Voor deze nieuwe dekking hebben we gekozen voor 2 partners waarbij je online modules kan volgen en vergoeding krijgt vanuit je aanvullende verzekering:

  • Vitalmindz
  • Welshop

Wil je weten wat de vergoeding is? Kijk dan hier.

ZorgGoed - 75% maximaal € 100 per jaar

ZorgBeter – 75% maximaal € 200 per jaar

Waarom e-Health leefstijlcoaching?

E-Health levert een grote en belangrijke bijdrage aan betaalbare, toegankelijke en kwalitatief goede zorg. Door middel van e-health is jouw zorgverlener in staat om jou op afstand aan te bieden wat je nodig hebt en je te blijven ondersteunen, zonder dat daar tijdrovende face-to-face contact voor nodig is. Daarnaast zorgt het ervoor dat jij zelf meer inzicht krijgt in jouw eigen gezondheid en ermee aan de slag kunt gaan op een tijdstip én plaats naar jouw eigen keuze. Fijn toch? Op die wijze heb je dus zelf meer eigen regie over jouw gezondheid.

Hoe werkt het?

Je kiest bij welke partner je een coachingtraject wil volgen en schrijft je in op de website van de aanbieder. Let wel op dit kan pas vanaf begin januari via deze pagina. Je volgt het traject en ontvangt van de aanbieder een nota. Deze betaal je zelf aan de aanbieder en dient deze daarna in bij Ditzo. Je ontvangt dan van ons de vergoeding die hoort bij de aanvullende verzekering die je hebt. Je betaalt altijd een gedeelte van de nota zelf. De hoogte is afhankelijk van de gekozen module en je aanvullende verzekering.

Wil je eerst helemaal zelf aan de slag met gratis zelfhulpmodules bekijk dan ons aanbod met gratis modules hier.

Leefstijlcoaching via Vitalmindz

Vanaf 2021 kan je terecht bij onze nieuwe partner Vitalmindz voor digitale leefstijlcoaching. Je kan hierbij kiezen voor een traject met daarbij 3 uur begeleiding van een psycholoog of zonder deze begeleiding. Thema's bij Vitalmindz:

  • Stop met piekeren
  • Bewegen
  • Slaapproblemen

Let op: Het aanbod kan gedurende het jaar nog wijzigen.

Leefstijlcoaching via Welshop

Je kan ook terecht bij onze partner Welshop. Zij bieden ook enkele online modules inclusief begeleiding van een coach of psycholoog.

  • Mindfulness
  • Effectief leren omgaan met stress
  • Mentaal fit

Let op: Het aanbod kan gedurende het jaar nog wijzigen.