Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Mirro eHealth

Bij Ditzo vinden we je gezondheid en vitaliteit belangrijk. En dan niet alleen je fysieke gezondheid, maar ook je mentale gezondheid. Om die reden zijn we een samenwerking aangegaan met mirro eHealth. De online zelfhulpmodules van mirro helpen om inzicht te krijgen in je mentale gezondheid. Dit allemaal door middel van tips, oefeningen en ervaringsverhalen. De modules richten zich onder andere op onderwerpen als: werkstress, slaapproblemen en somberheid. Op deze pagina vertellen we je meer over mirro en de modules die je kan volgen.

Aan de slag met mirro eHealth

Mirro heeft een breed aanbod van zelfhulpmodules, met wel meer dan 20 verschillende onderwerpen waar je uit kan kiezen. Heb je een zorgverzekering bij Ditzo? Dan kun je kosteloos en onbeperkt gebruik maken van de modules. Maak gratis een mirro-account aan en kom direct in je eigen dashboard met alle beschikbare modules. Start vandaag nog!

Aanbod van modules

We hebben hieronder 6 belangrijke onderwerpen op een rij gezet. Zijn deze onderwerpen niet op jou van toepassing? Of wil je weten welke zelfhulpmodules mirro nog meer aanbiedt? Op de website van mirro vind je overzicht van het aanbod van modules.

Slaap lekker!

Wil jij graag meer te weten komen over slaap? Erachter komen waarom slapen niet altijd lukt? En weten wat je kan doen om beter te kunnen slapen? Volg dan de zelfhulpmodule Slaap lekker.

Somberheid

De module Somberheid is speciaal bedoeld voor mensen met (milde) depressieklachten. Met behulp van de oefeningen, tips en informatie ga je bewuster kijken naar je gedrag en leer je hoe je positief blijft. Ook sta je stil bij jouw gedachten en gewoonten.

Mantelzorg

Ben jij zelf mantelzorger en wil je graag op eigen kracht de balans te vinden in de zorg voor een ander én het zorgen voor jezelf? Volg dan de module Mantelzorg. In deze module ga je aan de slag met aan de slag met tips en oefeningen. Ook kun je je laten inspireren door de verhalen van andere mantelzorgers.

Werkstress

Als je zelf werkstress ervaart en psychische en lichamelijke klachten wil voorkomen, kun je module Werkstress volgen. De module biedt je inzichten en handvatten om werkstress te onderzoeken en herkennen. Ook kijk je naar hoe je reageert op stress én hoe je ermee om kan gaan.

Grip op coronastress

Wil je leren hoe je tijdens de coronacrisis positief kan blijven? Of wil je leren hoe je effectief thuis kan werken en/of studeren? Dan kan de module Grip op coronastress hierbij van hulp zijn.

Feedback en conflicthantering - werknemers

Iedereen heeft op werk regelmatig wel met feedback en/of conflicten te maken. Maar hoe geef je eigenlijk feedback? En hoe leer je om open te staan voor feedback en het op een positieve manier te ontvangen?