Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ditzo Goede Keuze vergoeding voor niet-gecontracteerde zorgverlener

De Goede Keuze basisverzekering is een naturapolis. Dit betekent dat wij zorgverleners voor jou contracteren. Ditzo heeft ruim 40.000 zorgverleners en leveranciers gecontracteerd. Dat zijn bijna alle zorgverleners en leveranciers in Nederland. Als je naar een gecontracteerde zorgverlener gaat, dan heeft dat veel voordelen.

​Kiezen voor een niet-gecontracteerde zorgverlener

Heb je de Ditzo Goede Keuze basisverzekering en wil je toch naar een niet gecontracteerde zorgverlener? Dan krijg je maximaal 75% van het gemiddeld gecontracteerde tarief vergoed.

Het gemiddelde van alle afgesproken tarieven voor een behandeling noemen we het gemiddeld gecontracteerd tarief.

Ga je naar een zorgverlener zonder contract? Dan krijg je dus voor deze zorg maximaal 75% van dit gemiddelde tarief vergoed. Wil je weten wat de maximale vergoedingen zijn per zorgsoort en behandeling? Bekijk dan onze maximale vergoedingen.

Wil je naar een ggz-instelling, een Zelfstandig Behandelcentrum (ZBC) voor revalidatie of een aanbieder van verpleging of verzorging of een leverancier van hulpmiddelen die niet gecontracteerd is? Dan vragen wij je om voor je behandeling start een aanvraag bij ons in te dienen.

Ga je liever naar een zorgverlener waar wij een contract mee hebben? Via onze handige zorgzoeker vind je snel een zorgverlener bij jou in de buurt.

Zoek een zorgverlener.

 

Wat als jouw zorgaanbieder (nog) geen contract heeft?

Als je ziet dat een zorgaanbieder nog niet gecontracteerd is kan het zijn dat wij nog in onderhandeling zijn met deze zorgaanbieder. Het kan zijn dat wij tijdens de overstapperiode nog niet met alle zorgaanbieders een contract hebben afgesloten. Zodra een contract is afgesloten tonen wij dit in het overzicht. Als wij uiteindelijk geen contract met de zorgaanbieder afsluiten, vergoeden wij de behandeling tot maximaal het door ons bepaalde maximale tarief afhankelijk van jouw gekozen basisverzekering. Behalve bij ziekenhuizen, daarbij garanderen wij dat je jouw behandeling het volledige tarief vergoed krijgt zolang deze valt onder de voorwaarden van de basisverzekering.

In de Zorgzoeker vindt je duidelijk de contractperiode per zorgaanbieder. De contractperiode verwijst naar het jaar waarop het contract geldig is. Gedurende deze periode wordt de zorg volgens de voorwaarden uit het contract geleverd.​​