Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Verhuisd? Hier moet je op letten

Geef allereerst je nieuwe adres op tijd door aan de gemeente waar je gaat wonen. De gemeente past het adres aan in de Basisregistratie Personen (BRP). Ditzo krijgt als zorgverzekeraar een melding van de adreswijziging vanuit de BRP en zal dit dan aanpassen in ons eigen systeem. Maar dit geldt niet voor je andere verzekeringen bij Ditzo. Hiervoor moet je zelf je adres aanpassen. Via Mijn Ditzo kun je gemakkelijk je adres wijzigen onder het tabblad ‘Mijn gegevens’. Vergeet bij je woonverzekering niet om zowel je eigen adres als het risicoadres te veranderen. Zo voorkom je het risico om bij schade niets uitgekeerd te krijgen.

Zoek een zorgverlener in de buurt

Wanneer je verhuist moet je misschien ook op zoek naar een nieuwe huisarts, fysiotherapeut of andere zorgverleners in de buurt van je nieuwe woning. Gebruik onze Zorgzoeker om een zorgverlener bij jou in de buurt te vinden. In onze zorgzoeker krijg je ook direct een overzicht te zien van wat er wordt vergoedt, per zorgverzekering. Daarnaast kun je direct je postcode invullen om op zoek te gaan naar een zorgverlener bij jou in de buurt.

Ga naar de Zorgzoeker

Let ook op je andere verzekeringen

Naast de nodige adreswijzigingen voor bijvoorbeeld je autoverzekering of aansprakelijkheidsverzekering verandert er meer. Op het moment dat je verhuisd bent is het goed om je dekking te controleren. Bijvoorbeeld van je woonverzekering (inboedel en woonhuis). Is een Basisdekking nog wel voldoende voor je nieuwe woning of ga je nu toch liever voor een Allriskdekking? Klopt je gezinssamenstelling nog wel of moet deze veranderd worden van bijvoorbeeld alleenstaand naar samenwonend? Heb je nog geen woonverzekering? Kijk dan op onze website. Bij Ditzo sluit je je andere verzekeringen extra voordelig door het Ditzo Voordeelpakket: elke extra verzekering biedt extra voordeel tot wel €100 per jaar.

Ontdek ons Voordeelpakket

Ontdek onze andere verzekeringen