Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

a.s.r. Vitality​​​

Leuk dat je geïnteresseerd bent in a.s.r. Vitality. Dit is dé app waarmee je door te wandelen of sporten punten verdient. En dat is leuk, want die punten kun je inwisselen voor de leukste beloningen. En heb je al een Ditzo Zorgverzekering? Dan kun je a.s.r. Vitality nu de eerste 3 maanden gratis uitproberen!

Nu de eerste 3 maanden gratis!

Met de a.s.r. Vitality app word je voor bewegen beloond: dé manier om je te motiveren e​n het langdurig vol te houden. Haal jij je doel door te wandelen óf te sporten? Dan krijg je maandelijks tot € 20 aan cadeaukaarten, verdien je het aankoopbedrag van je Apple Watch/Fitbit terug én ontvang je jaarlijks cashback op de aanvullende verzekering en/of tandartsverzekering van Ditzo.

  • Heb je al een Ditzo Zorgverzekering? Ook dan kun je de eerste 3 maanden a.s.r. Vitality gratis uitproberen. Word lid, vul je gegevens in en begin met bewegen!

Verdien cashback op je zorgverzekering van Ditzo

a.s.r. Vitality is voor iedereen met een aanvullende zorgverzekering bij Ditzo extra interessant. Waarom? Je kan je zorgpremie terugverdienen! Wandel of sport jij voldoende? en haal je de week- en maanddoelen? Dan krijg je jaarlijks cashback op je aanvullende zorgverzekering en/of tandartsverzekering. Dat is mooi meegenomen!

Zo werkt de cashback

Alle punten die je in een kalenderjaar verzamelt, tellen mee voor je Vitality Status. Je Vitality Status bepaalt hoeveel cashback je jaarlijks krijgt op je aanvullende zorgverzekering en/of tandartsverzekering van het afgelopen jaar.

​​​

Meer informatie en voorwaarden

Bekijk meer informatie over a.s.r. Vitality​. Of bekijk de voorwaarden​ van de 3 maanden gratis actie.​