Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

a.s.r. Vitality

Leuk dat je geïnteresseerd bent in a.s.r. Vitality. Dit is dé app waarmee je door te wandelen of sporten punten verdient. En dat is leuk, want die punten kun je inwisselen voor de leukste beloningen.

Wat dacht je van een wekelijkse cadeaukaart van Bol.com, Zalando of Intersport? Maandelijkse cashback op je Apple Watch of Fitbit? Of jaarlijkse cashback op je aanvullende zorgverzekering van Ditzo? Dat wil je niet mislopen!

Ditzo Goede Keuze
Naturapolis
€ 109,85
​​​


Heb je al een Ditzo Zorgverzekering?

Dan hoef je natuurlijk niet een nieuwe zorgverzekering af te sluiten. Ook dan kun je a.s.r. Vitality nemen. Word lid, vul je gegevens in en begin met bewegen!

Verdien cashback op je zorgverzekering van Ditzo

a.s.r. Vitality is voor iedereen met een aanvullende zorgverzekering bij Ditzo extra interessant. Waarom? Je kan je zorgpremie terugverdienen! Wandel of sport jij voldoende? en haal je de week- en maanddoelen? Dan krijg je jaarlijks cashback op je aanvullende zorgverzekering en/of tandartsverzekering. Dat is mooi meegenomen!

Zo werkt de cashback

Alle punten die je in een kalenderjaar verzamelt, tellen mee voor je Vitality Status. Je Vitality Status bepaalt hoeveel cashback je jaarlijks krijgt op je aanvullende zorgverzekering en/of tandartsverzekering van het afgelopen jaar.