Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

​Wil je je betaalgegevens wijzigen?​

Bankrekeningnummer wijzigen

Is je bankrekeningnummer/IBAN gewijzigd? Dan wijzig je dit eenvoudig in Mijn Zorgverzekering. Als de wijziging is gelukt krijg je een bevestiging op je scherm te zien. 

Let op! Het komt​ soms voor dat er al een incasso ingepland staat van je oude bankrekeningnummer. Deze kunnen wij helaas niet annuleren. In dat geval worden de volgende incasso's uiteraard wel van het nieuwe bankrekeningnummer afgeschreven. Controleer altijd even bij de volgende afschrijving of de premie van het juiste bankrekeningnummer wordt afgeschreven.

Betaaltermijn aanpassen

Je kunt bij Ditzo kiezen voor betaling per maand of per jaar. Tussen 12 november en 1 februari kun je de betaaltermijn voor het volgende jaar aanpassen via Mijn Zorgverzekering.

Betaling per jaar

Kies je voor betaling per jaar, dan krijg je 1% korting over je jaarpremie! Het jaarbedrag wordt automatisch afgeschreven met de incasso rond 10 januari. Wil je liever al in december betalen? Dat kan natuurlijk. We vragen je dan om het bedrag zelf over te maken en te zorgen dat het vóór 1 januari op onze rekening staat. Meer informatie over het zelf overmaken en de betaling per jaar vind je op onze pagina over jaarbetaling​.