Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Zorgverlener zoeken​​​

Wij vinden het vreemd dat veel zorgverzekeraars je dwingen om naar een bepaalde zorgverlener te gaan. Bij Ditzo heb je 100% vrije zorgkeuze voor ziekenhuizen en huisartsen en mag je zelf bepalen naar welke zorgverlener je gaat.

Ditzo Goede Keuze
Naturapolis
€ 128,95
​​​​​​​​​

Zoek een zorgverlener in de buurt

Gebruik onze Zorgzoeker om een zorgverlener bij jou in de buurt te vinden. Van fysiotherapeut tot ziekenhuis. In onze zorgzoeker krijg je ook direct een overzicht te zien van wat er wordt vergoedt, per zorgverzekering. Daarnaast kun je direct je postcode invullen om op zoek te gaan naar een zorgverlener bij jou in de buurt.

Meer weten?

Goede service en bereikbaarheid is belangrijk. Dat vinden wij ook! Daarom kun je op www.ditzo.nl/service 24/7 al je vragen stellen via 'Stel je vraag'. Of stuur ons eenvoudig een bericht via Whatsapp (06 - 43 46 24 63) of Facebook (Messenger).

 

Gecontracteerde zorg

Je bent vrij om zelf te kiezen naar welke zorgverlener je gaat. Maar wij hebben ook contracten voor je afgesloten met zorgverleners. Daarbij vinden wij het belangrijk dat de zorgaanbieders goede zorg leveren. Hierop hebben wij de zorgaanbieders ook geselecteerd. Meer informatie?

Contractperiode

De contracten met de zorgaanbieders gelden voor het kalenderjaar 2022 en 2023. Het kan zijn dat tijdens de overstapperiode nog niet alle contracten afgesloten zijn voor 2023. Wij proberen de Zorgzoeker zo actueel mogelijk te houden. Als een nieuw contract is afgesloten wordt deze in de Zorgzoeker opgenomen.

Niet tevreden over een zorgverlener?

​Ben je niet tevreden over je zorgverlener? Meld dit hieronder. Het kan daarbij gaan om een onjuiste declaratie, verspilling van zorg of zelfs fraude.

Meld een onjuiste declaratie aan Ditzo​​