Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat

Ditzo verzekeringen

Niet in de wacht maar ’n WhatsApp (06 - 516 777 01).
​​​​
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Wij doen dit zo

Bij Ditzo doen we dingen anders. Wat dan? We stopten drie jaar achter elkaar veel geld in kleine zorginitiatieven. Dat was geld dat we bespaarden door te stoppen met reclame op televisie. Ook stopten we met het betalen van hoge vergoedingen aan vergelijkingssites. Dat investeerden we in betere premies. “Ditzo bestrijdt onlogica”, zou je kunnen zeggen.
 
Ditzo is een beetje rebels en superpersoonlijk. We zijn met een klein team en daarom helpen we je snel als er iets is. En heb je een vraag? Dan kan je ons gewoon whatsappen, twitteren  of een bericht sturen via Facebook.
 

Online verzekeringen afsluiten bij Ditzo

Bij Ditzo sluit je direct online je verzekeringen af. Wij zijn een echte internet verzekeraar. Al je verzekeringszaken regel je zonder tussenpersoon. Je bent direct verzekerd. Afsluiten van een verzekering is zo gepiept. Bereken je premie, vul je persoonsgegevens in en geef je akkoord. En al je gegevens over je verzekering zijn makkelijk in te zien via Mijn Ditzo, je persoonlijk online dossier. Ook via je smartphone.
 

Daarom Ditzo

 • Meest klantvriendelijke verzekeraar
  • Verzekeringen direct online afsluiten
  • Scherpe premies
  • Heldere voorwaarden
  • Hulp bij overstappen
  • Alles zelf online regelen
 

Klantervaringen Ditzo

Verzekeren is iets dat je samen doet. Wij zenden niet alleen, maar luisteren ook. Wij vinden het belangrijk om te weten wat onze klanten van ons vinden en wat we beter kunnen doen. En dat doen we ieder jaar. Daarbij doen we ons uiterste best onze klanten altijd voorop te stellen. We zijn er dan ook trots op dat we voor de 3e keer op rij zijn verkozen tot meest klantvriendelijke verzekeraar van Nederland.Wil je weten hoe wij dat doen? Lees ons uitgebreide artikel Ervaringen met Ditzo.
 
Wij vragen regelmatig aan onze klanten wat ze van ons vinden. Klanten geven ons gemiddeld een 8. Wil jij ook je ervaring delen? Ga naar Kiyoh.nl en geef ons een rapportcijfer!