Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

​Onze schadegaranties

Bij schade wil je goed en snel geholpen worden. We zetten onze garanties voor je op een rijtje.

Altijd bereikbaar

We zijn voor schade 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Bel ons op 030 – 699 79 30 of in acute noodgevallen de Ditzo Alarmcentrale 030 – 699 07 08.

Je blijft mobiel

Als je schade hebt zorgen we ervoor dat je mobiel blijft. Dat doen we met de Ditzo Haal & Breng Service®.

Je schadevergoeding

Als je ons eigen schadeherstelnetwerk gebruikt, vergoeden wij je reparatiekosten. Daar halen we wel het door jou gekozen eigen risico nog van af. We hebben daarvoor een aantal exclusieve prijsafspraken gemaakt waardoor we goede en betrouwbare kwaliteit tegen lage kosten kunnen inkopen. Alleen bij het repareren van een autoruit geldt geen eigen risico.

Maak je geen gebruik van ons herstelnetwerk, dan verlagen wij de schadevergoeding met € 500​.

​Reparatie begint meteen

Je wilt je auto zo kort mogelijk missen. Daarom doen we niet aan 'wachttijd' en beginnen we meteen met de reparatie. Totdat je auto weer klaar is, kun je gebruik maken van een gratis leenauto.

Als je schade hebt, maar nog wel kunt rijden, zoeken we gezamenlijk een geschikt moment voor reparatie.

Schade? Je hoeft niets voor te schieten

Je hoeft je geen zorgen te maken over het voorschieten en declareren van de reparatiekosten. Dat regelen wij namelijk zelf met het herstelbedrijf.

Total loss? Je krijgt snel je geld

We laten je niet op je geld wachten. Stel, je auto is total loss en wordt niet meer gerepareerd. Dan maken wij na vaststelling van de schade (en als jij het ermee eens bent) snel het geld over.