Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

All you need is Ditzo

21 dec 2016

Heb jij de Ditzo auto vorige week gezien? Vorige week waren we door Nederland aan het crossen met “All you need is Ditzo”! We mochten 3 dagen lang mensen samenbrengen die elkaar al een lange tijd niet hadden gezien, of niet makkelijk naar elkaar toe kunnen. Wat was het gezellig en waanzinnig leuk om te doen! Een kleine samenvatting van de 3 dagen:

Door Sophia

Zorgprinses

Over Sophia

Dinsdag 13 december
De eerste All you need is Ditzo was een feit! We mochten Kim van Nijmegen naar Bathem brengen om haar beste vriendin Suzanne weer eens te zien. Suzanne is een poos geleden verhuisd naar Bathem en doordat Kim ziek is geworden en niet zolang kan reizen, is het lastig om elkaar vaak te zien. Gelukkig konden wij Kim brengen en wat waren ze blij! Het was natuurlijk véél te kort maar het was “super om elkaar weer real-life te zien”.

 

Woensdag 14 december
Een ongelukje zit in een klein hoekje, en daar kan Silvia je alles over vertellen. Tijdens haar prachtige reis in Bali, maakte ze een ongelukkige val en brak ze allebei haar polsen! Tsja, probeer dan maar eens auto te rijden.. Gelukkig waren wij er en konden wij Silvia naar haar ouders brengen voor een gezellig kopje koffie met de Ditzo-smiley’s:

 

Nadat we Silvia weer veilig thuis hadden afgezet moesten we snel door naar Dordrecht. Want daar stond Sabine samen met haar kinderen op ons te wachten om naar Shantie in Zeeland te gaan. Op de lagere school is Sabine samen met haar ouders verhuisd en is toen haar beste vriendin uit het oog verloren. Nu, 30 jaar later, konden de twee beste vriendinnen elkaar weer eens zien! Super spannend was het om elkaar weer te zien na zo’n lange tijd maar wat was het gezellig! Helaas moesten we na een paar uur toch echt weer terug, maar niet voordat we een foto met zijn allen hadden gemaakt:

 


Donderdag 15 december
De allerlaatste dag draaide om Petra en haar goede vriend Wout. Toen Petra jong was heeft ze Wout leren kennen op vakantie, vlak nadat ze een ongeluk had gehad. Wout en Petra waren direct goede vrienden en zijn dit ook altijd gebleven. Helaas wonen ze een flink eind uit elkaar (Petra in Alkmaar en Wout in Hellevoetssluis) maar gelukkig konden ze mee met de Ditzo-auto. Na twee jaar elkaar niet gezien te hebben konden ze eindelijk weer eens bijkletsen!

 


Door Sophia

Zorgprinses

Over Sophia