Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Kom in de wintersportsfeer met onze top 5 après-ski hits

In de meeste wintersportgebieden ligt inmiddels een dik pak sneeuw, dus de ski’s en de moonboots kunnen van zolder! Om je alvast in wintersportsfeer te brengen, kun je hier genieten van de leukste après-ski hits volgens het contentteam van Ditzo.

Door Gast

Gast blogger

Top 5

 1. Hey, wir woll'n die Eisbärn sehn – Puhdys
 2. Boven op de berg – Double DJ’s
 3. Sie hatte nur nog schuhe an – Mickie Krause
 4. Anton aus Tirol – DJ Ötzi
 5. Ich bin wie du – Marianne Rosenberg

Nog wat praktische tips

 1. Download de app van Sneeuwhoogte
  Met deze app blijf je op de hoogte van het wintersportweer in jouw gebied en de sneeuwhoogtes en kun je zelfs live meekijken met webcams
 2. Een andere goede app: iSki Tracker 
  Hiermee kun je precies bijhouden hoeveel je op een dag skiet, hoeveel liften je neemt en wat je topsnelheid is. Leuk als je wil weten wie er nou écht de snelste is.
 3. Check je dekkingen
  De Ditzo Reisverzekering is vorig jaar positief beoordeeld door de financiële vergelijkingssite Geld.nl. Als een van de weinige reisverzekeringen biedt Ditzo wél volledige wintersportdekking. Ook voor medische kosten die je zorgverzekeraar niet vergoedt en ben je ook verzekerd tegen diefstal of schade van je bagage of van je gehuurde skiuitrusting. Ga je met je auto op wintersport, denk dan naast winterbanden of sneeuwkettingen aan een goede pechhulpdekking
 4. Noteer ons alarmnummer in je telefoon
  Heb je ons nodig tijdens je vakantie? Bij spoed bel je met de Ditzo Alarmcentrale: +31 30 699 07 08, 24 uur per dag. Of download onze visitekaartjes op je smartphone. Schademelden kan ook via WhatsApp. 
 5. Neem je zorgpas mee
  Heb je een Ditzo Zorgverzekering? Neem altijd je Ditzo zorgpas mee op reis. Deze zorgpas is ook je Europese gezondheidskaart (EHIC) en geeft je recht op medische zorg in het buitenland. Zo voorkom je dat je zorgkosten zelf voor moet schieten.

Door Gast

Gast blogger