Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Beste rechtsbijstandverzekering

Beste rechtsbijstandverzekering

16 sep 2016

​Ben je op zoek naar de voor jou beste rechtsbijstandverzekering? Let bij het vergelijken altijd op de dekkingen, voorwaarden en kosten van een rechtsbijstandverzekering. Je bepaalt zelf wat voor jou de beste rechtsbijstandverzekering is.

Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther

​Wat is een goede rechtsbijstandverzekering?

Iedere rechtsbijstandverzekering hanteert andere premies, voorwaarden, dekkingen en wachttijden. Daarom is het niet eenvoudig te zeggen wat voor jou de beste rechtsbijstandverzekering is. Bij een goede rechtsbijstandverzekering kun je denken aan uitgebreide dekkingen bij verschillende juridische conflicten, waarbij je zelf kunt kiezen waarvoor je precies verzekerd wilt zijn, dus afgestemd op jouw wensen.

Wat is voor jou belangrijk?

De beste rechtsbijstandverzekering hangt voornamelijk af van welke dingen belangrijk zijn in jouw situatie. Om de beste te kiezen, is het dus goed om te weten waarvoor je precies verzekerd wilt zijn! Wil je bijvoorbeeld graag wereldwijd verzekerd zijn of vind je dat niet nodig?

Als je een woning hebt, dan wil je goed verzekerd zijn voor conflicten over de verkoop of aanbouw van jouw woning. Belangrijk is om te kijken naar de module Wonen.

Vind je het belangrijk dat conflicten over je inkomen goed verzekerd zijn, zoals een conflict over een uitkering, pensioen of salaris? Denk dan aan een rechtsbijstandverzekering met de module arbeid of werk.

Consumentenbond beoordeelt Ditzo Rechtsbijstandverzekering met een 7,5

Sinds maart 2016 heeft Ditzo een vernieuwde rechtsbijstandverzekering, die meteen werd beoordeeld door de Consumentenbond. Zij gaven ons een mooie 7,5. We kregen dit cijfer voor de uitgebreide basisdekking Consument en Wonen waarbij je goed verzekerd bent voor de meest voorkomende juridische conflicten, de relatief lage prijs, geen wachttijd en dat overbodige dekkingen uitgesloten kunnen worden tegen premiekorting.


Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther