Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Het is weer bijna carnaval: tips over katers, kilo’s en kou

Wist je dat vroeger carnaval een eetfeest was omdat daarna de vastentijd begon? Tegenwoordig staat carnaval vooral in het teken van veel drank. We trappen hieronder wat open deuren in over katers, kilo’s en kou, maar wie weet heb je er wat aan ;-).

Door Christel

Miss engagement

Over Christel

​Drink goed

Drink je flink wat biertjes dan moet je lichaam aan het werk om de alcohol in je bloed af te breken. Daarmee komen afvalstoffen vrij die je misselijk kunnen maken. En de bekende hoofdpijn komt doordat alcohol vocht aan je lichaam onttrekt. Om deze ellende te voorkomen kun je het beste tijdens je drinkfestijn regelmatig een glas alcohol afwisselen met een glas water. Of drink bij thuiskomt nog een jerrycan vocht.

Kiloknallers

De snackbar is meestal de plek waar een goede stapavond wordt afgesloten. Dit komt doordat de alcohol ervoor zorgt dat je bloedsuikerspiegel daalt en je trek krijgt. En omdat frisdrank, alcohol en mixdrankjes ook al veel calorieën en suiker bevatten, is het verstandig om in de snackbar dan niet te kiezen voor de vette hap (portie friet bevalt 450 calorieën en een broodje shoarma zelfs 480 calorieën), maar om voor de kroket of kipcorn te gaan. Ook lekker hartig, maar met minder calorieën.

Laagjes

De winter is ver te zoeken, dus dat is gunstig, maar alsnog kan het ’s nachts best koud zijn. Trek voldoende laagjes over elkaar heen aan of trek thermo-ondergoed onder je carnavals-outfit aan. Met meerdere laagjes kun je in een warme kroeg gerust even wat uitdoen. Zo vat je tijdens je tocht naar een volgende kroeg geen kou.


Door Christel

Miss engagement

Over Christel