Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Nederland (en de wereld) kleurt steeds blauwer! Update #dehartstocht

09 dec 2015

Nederland kleurt steeds blauwer. En dat is een goed teken, want dat betekent dat het hart veel kilometers maakt. Niet alleen in Nederland, ook in het buitenland is het hart al gespot. Heb je gisteren de Metro gezien? Daarin stond een mooie foto van het hart voor het Witte Huis in Washington. En inmiddels is het hart ook al heen en weer gevlogen naar Spanje.

Door

​Door de vliegreizen schiet de kilometerstand omhoog. Super, want hoe meer kilometers, hoe meer geld voor onderzoek naar hart- en vaatzieken bij vrouwen. De teller staat al op € 251.200!
 

De Hartstichting

Deze week heeft de Hartstichting het hart te pakken gekregen. Zij willen natuurlijk ook zoveel mogelijk geld voor onderzoek naar het vrouwenhart. En hier hebben ze hard hun best voor gedaan. Zo hebben ze, heel slim, piloot Westerman met het hart naar Alicante in Spanje gestuurd. Want dat is lekker veel kilometers. En hebben ze zoveel mogelijk selfies met het hart gemaakt. Want niet alleen kilometers, ook selfies die met het hart gemaakt worden leveren € 10 op voor onderzoek naar het vrouwenhart.
 

Geer heeft eindelijk zijn hart aan Goor gegeven

Er is nog veel meer gebeurd. Zo is het hart nog even kwijt geweest terwijl Carlo Boszhart het moest beschermen. Maar gelukkig kon Johnny de Mol het hart na een paar dagen weer in zijn armen sluiten. Heeft Geer eindelijk zijn hart aan Goor gegeven en heeft Ellen BrandtCorstius met het hart even 256 km op en neer naar Friesland gereden. En riep Marije Profijt, die zelf een aangeboren hartafwijking heeft, vandaag haar volgers op om naar de Hartstichting te komen. Zodat je een selfie kunt maken met het hart en bij kunt dragen aan de Hartstocht. Teveel om op te noemen dus! Check Facebook, Twitter of www.dehartstocht.nl om alles over de tocht van het hart te lezen.
 

Door