Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Dennis Weening ervaart zelf de afhankelijkheid van zorg

14 nov 2014

​Ditzo vindt dat we als zorgverzekeraar op de hoogte moeten zijn van problemen in de zorg. Dennis Weening (o.a. van Expeditie Robinson en Tourette on Tour) ging voor ons op pad met een camera en interviewde verschillende mensen die afhankelijk zijn van de zorgverlening. Hier kwamen een aantal indringende mini-documentaires uit.

Door

​Dennis ondervond zelf wat de zorgverlening en de veranderingen in de zorg betekenen voor deze mensen. Zo ervaart hij hoe het is om boulimia te hebben. Voelt hoe het is om door zijn moeder gewassen te worden. En ziet hoe een luchtjasje een jongen met autisme rustig maakt. Bekijk deze mini-documentaires op www.ditzo.nl/zorgmee.

Ditzo wil ook daadwerkelijk een bijdrage leveren aan de zorg. Door naast goede zorg voor jezelf, ook voor een ander te zorgen. Wij willen samen met jou een bijdrage leveren aan mooie en concrete oplossingen voor jeugd, gezinnen en ouderen. We nodigen je uit om een bijdrage te leveren aan een van de zorgprojecten. Deze zorgprojecten zijn geselecteerd door acht deskundigen op het gebied van zorg. Ditzo verdubbelt jouw bijdrage. Kijk snel op www.ditzo.nl/zorgmee.


Door