Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ditzo beste nieuwkomer onder zorgverzekeraars

27 dec 2011

​De Ditzo Zorgverzekering is door de onafhankelijke vergelijkingssite Verzekeringssite.nl uitgeroepen tot ‘Beste Nieuwkomer’ in de markt van zorgverzekeringen. De award wordt jaarlijks uitgereikt aan de nieuwe zorgverzekering op de markt, die door de bezoekers van Verzekeringssite.nl het meest wordt gekozen. Naast de Ditzo Zorgverzekering streden ook Blue van VGZ en YouCare van Avéro Achmea om de titel van Beste Nieuwkomer.

Het online label van ASR biedt een basisverzekering en diverse aanvullende en tandverzekeringen. Inez Teunissen, directeur marketing bij Ditzo: ‘De Zorgverzekering van Ditzo is net een maand live en wordt nu al onderscheiden met een award door Verzekeringssite.nl. Daar zijn we natuurlijk erg trots op! Bovendien is dit een bevestiging dat de klant vertrouwen heeft in ons en onze producten. Hier doen we het natuurlijk allemaal voor.’
 
Waarom de Verzekeringssite.nl Award?
Op Verzekeringssite.nl kan de Nederlandse consument zorgverzekeringen vergelijken op basis van prijs en kwaliteit. Jaarlijks kent Verzekeringssite.nl de awards voor Beste Keuze toe aan auto- en zorgverzekeraars. Hiermee wil de vergelijkingssite de maatschappijen in de spotlights zetten, die het beste scoren op belangrijke onderdelen als premie, kwaliteit van de dekking en service. Sinds dit jaar is daar de award voor Beste nieuwe zorgverzekering aan toegevoegd, een erkenning voor het populairste nieuwe product op de markt.

Door


Door