Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Ditzo introduceert 'real life' overstapservice

Ditzo introduceert 'real life' overstapservice

13 okt 2011

Kies uit vijf acts om live afscheid te nemen van je huidige zorgverzekeraar
Van plan om volgend jaar over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering? Ditzo geeft bestaande en nieuwe klanten de kans om op een waardige manier afscheid te nemen van hun huidige zorgverzekeraar. De online verzekeraar introduceert naast een nieuwe Ditzo zorgverzekering de ‘real life’ overstapservice. Vanaf vandaag kunnen mensen die willen overstappen naar de zorgverzekering van Ditzo op www.ditzo.nl/zorgverzekering/ kiezen uit vijf acts die klaar staan om ‘live’ afscheid te nemen van hun huidige zorgverzekeraar. Van illusionist tot cheerleaders. De artiest met de meeste stemmen gaat in december persoonlijk bij het hoofdkantoor van een aantal zorgverzekeraars langs om hen op een bijzondere manier te bedanken.
Van kunstschaatser tot volkszanger, meer dan vijftig bijzondere acts deden onlangs auditie voor de Ditzo Overstapservice. De vijf beste artiesten staan met een filmpje op Ditzo Overstapservice. Mensen die willen overstappen naar de Ditzo Zorgverzekering kunnen hier stemmen op hun favoriete act om afscheid te nemen van hun huidige zorgverzekeraar. “Veel mensen denken dat het opzeggen van je zorgverzekering erg complex is, maar bij ons is dat heel eenvoudig. Bij Ditzo zeggen we de huidige zorgverzekering automatisch voor je op. Dat scheelt een hoop administratieve rompslomp”, vertelt Inez Teunissen, Directeur Marketing van Ditzo. “Een gevolg is wel dat overstappen van zorgverzekeraar zo een onpersoonlijke aangelegenheid wordt. Daarom geven we nieuwe en bestaande Ditzo klanten de kans om op een waardige manier afscheid te nemen van hun huidige zorgverzekeraar met de ‘real life’ overstapservice.
Altijd keuzevrijheid en persoonlijke aandacht tegen een scherpe premie
De Ditzo Zorgverzekering onderscheidt zich doordat verzekerden altijd een beroep kunnen doen op een goede bereikbaarheid en persoonlijke aandacht, maar wel tegen een zeer betaalbare premie. De online verzekeraar biedt klanten bovendien de vrijheid in hun keuze voor een huisarts, specialist of ziekenhuis. Daarnaast is de klantenservice van Ditzo ook voor zorg ‘s avonds en in het weekend bereikbaar. Klanten die behoefte hebben aan hulp en advies over het vinden van de juiste zorgverlener kunnen terecht bij de Persoonlijke Zorgcoach.

Door


Door