Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Ditzo lanceert zorg.ditzo.nl

Ditzo lanceert zorg.ditzo.nl

Ditzo lanceert de pagina zorg.ditzo.nl voor iedereen die benieuwd is naar zijn of haar zorgpremie in 2013. Wie zich inschrijft ontvangt een persoonlijk premievoorstel voor de Ditzo Zorgverzekering 2013 en wordt met een nieuwsbrief geïnformeerd over de belangrijkste wijzigingen in de basiszorgverzekering. Bovendien maakt iedereen die zich inschrijft kans op kaartjes voor een thuiswedstrijd van Feyenoord inclusief meet & greet met John de Wolf.

Door de wijzigingen in de basiszorgverzekering die gepresenteerd werden tijdens Prinsjesdag, stellen veel Nederlanders zich de vraag ‘Gaat mijn zorgpremie in 2013 omhoog?’. Ditzo wil consumenten goed informeren om een goed vergelijk te kunnen maken tussen de verschillende zorgverzekeraars. Daarom is het vanaf nu mogelijk om via zorg.ditzo.nl in te schrijven voor een persoonlijk premievoorstel zodra de nieuwe premies bekend zijn. Daarnaast worden alle inschrijvers via een digitale nieuwsbrief geïnformeerd over de belangrijkste wijzigingen in de basiszorgverzekering.

Kans op prijzen
Iedereen die de inschrijfpagina deelt met vrienden of familie, maakt kans op kaarten voor de thuiswedstrijd Feyenoord-Groningen op 23 december van dit jaar en een ‘meet & greet’ met John de Wolf. Verder verloot Ditzo 25 door John de Wolf gesigneerde voetballen.

Door Christel

Miss engagement

Over Christel

Door Christel

Miss engagement

Over Christel