Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ditzo wint bronzen Esprix voor #zorgmee

23 apr 2015

Na de gouden SpinAward in de wacht te hebben gesleept, heeft Ditzo nu ook een bronzen Esprix gewonnen voor de #zorgmee-campagne. De Esprix is een award die de meest succesvolle marketingcommunicatie campagnes bekroont. Het gaat bij de Esprix niet alleen om creativiteit, maar om een aantoonbare gedragsverandering.

Door

Het winnen van een Esprix is geen gemakkelijke opgave. De lat ligt hoog en de campagnes worden door 115 marketeers beoordeeld. De Esprix geldt als een van de meest prestigieuze marketingcommunicatie prijs in Nederland.  “Geweldig om opnieuw te worden bekroond voor deze campagne. Maar het stopt hier niet. We gaan gewoon door om onlogische zaken aan te pakken, onze klanten en consument voorop te stellen en de wereld een beetje beter te maken,” aldus Miriam Martinus, directeur marketing van Ditzo.
 
De Esprix wordt georganiseerd door de Stichting Esprix, geleid door een onafhankelijk vakbestuur. In 2015 werden 36 campagnes genomineerd. Ditzo heeft de bronzen Esprix gewonnen in de categorie “Business to consumer”.
 
Zorgmee
De zorgmee-campagne van Ditzo was bedoeld om terug te gaan naar de kern van verzekeren. Het uitgangspunt van verzekeren is altijd geweest dat we samen geld in een pot stoppen om de ander te kunnen helpen wanneer dat nodig is. Maar dat zijn we soms alleen een beetje vergeten. De cruciale vraag luidt dus: zorgen we nog wel genoeg voor een ander? Zit er nog genoeg zorg in de zorg?
 
Als je de zorgverzekering van Ditzo afsloot van september 2014 tot en met december 2014, was het mogelijk om naast je eigen zorgverzekering ook voor een ander te zorgen door middel van een optionele bijdragen aan één van de negen zorginitiatieven.
 
Meest klantgerichte verzekeraar
Voor Ditzo was het donderdagavond dubbel feest. Voor de derde keer op rij werd Ditzo verkozen tot de meest klantgerichte verzekeraar van Nederland.

Door