Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Doorlopende reisverzekering zonder last-minute stress

Doorlopende reisverzekering: Nooit meer last-minute stress

19 jul 2017

​Kijk je ook zo uit naar je vakantie? Lekker op het strand liggen, je favoriete boek lezen, shoppen, cocktails drinken of uit eten! Met de zomervakantie voor de deur wil je alles goed geregeld hebben. Want koffers inpakken en zorgen dat je niets (en niemand) vergeet, is een kwestie van goede voorbereiding. Paspoort en tickets gaan natuurlijk ook mee, en oh ja een goede reisverzekering natuurlijk.​

Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther

Wat voor reisverzekering kies je?​

Je begint je vakantie net iets lekkerder, als je weet dat je goed verzekerd bent. Voor het geval er iets met jou, je bagage of je reisgenoot gebeurt. Maar om daar nu elke vakantie over te hoeven nadenken? Liever niet. Met een doorlopende reisverzekering​ hoef je niet voor elke vakantie of geboekt uitje een nieuwe verzekering af te sluiten. En het is nog voordelig ook. Zo houd je meer geld over om leuke dingen te doen tijdens je vakantie.

Premies in beeld

Voordeliger, hoeveel dan? Denk je misschien. Om een beeld te krijgen bij het verschil tussen de kosten van een doorlopende en een kortlopende reisverzekering, hebben we een aantal verzekeraars met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we als voorbeeld een stelletje dat vanaf vandaag samen 3 weken (achter elkaar) op reis gaat naar Spanje, een Europadekking is hierbij genoeg. Hun bagage is ze veel waard. En voor onverwachte kosten komen te staan als één van hen naar een arts moet, willen ze natuurlijk niet.* Ben je benieuwd naar de achtergrond van de bedragen in de afbeelding, neem dan contact met ons op.

Waarom een Ditzo Reisverzekering?

Met de Ditzo reisverzekering ben je standaard goed verzekerd voor geneeskundige kosten (extra zorgkosten in het buitenland die niet vergoed worden door de zorgverzekering) en schade aan bagage. In de afbeelding staat de gemiddelde premie voor 2 personen. Wil je een nóg lagere premie? Kies dan voor de optie € 75 eigen risico bij schade aan bagage. Hiermee komt de gemiddelde premie uit op € 55,08 per jaar. Dus boeken maar die reis(verzekering?)

 

​​​​​

Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther