Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Maak jij de leukste emoji-foto?

21 okt 2016

Bij Ditzo zijn we dol op emoji´s, je weet wel, die grappige plaatjes die iedereen massaal gebruikt op Facebook en WhatsApp. Onze campagne “Service via WhatsApp” is er helemaal op gebaseerd. Speciaal voor de campagne hebben we een aantal emoji's in het groot laten maken. Deze enorme smiley's zorgen voor veel plezier. Collega’s willen er mee op de foto of sjouwen er het kantoor mee door op zoek naar leuke plekjes voor een foto. Die we dan weer gezellig op Instagram plaatsen.

Door Christel

Miss engagement

Over Christel

​Maak je eigen emoji-foto

Wij hebben het maar makkelijk met die grote smiley's. Voor jou hebben we een wat grotere uitdaging bedacht. We zijn namelijk op zoek naar de leukste zelfgemaakte emoji-foto. Niet met een gekocht emoji-kussentje of een T-shirt met een emoji er op, maar eentje die je helemaal zelf maakt. Hoe?

Zonnebril

Je kent toch de emoji met de zonnebril wel? Hou bijvoorbeeld een zonnebril voor de zon en je hebt de emoji! Of maak een smiley na op het strand en maak er op originele wijze een foto van. Je kunt hier nog wat inspiratie opdoen.

Goodiebag

De leukste, grappigste, mooiste of bizarste foto maakt kans op een bomvolle Ditzo Goodiebag! Post je foto voor 17 november 2016 op onze Facebookpagina of zet hem op Instagram en tag ons er in (@ditzogram). De winnaar maken we in week 47 bekend.


We kijken uit naar het resultaat!


Door Christel

Miss engagement

Over Christel