Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ga goed voorbereid naar een festival

​Nederland kent een enorme hoeveelheid grote, kleine, muzikale en bijzondere festivals. Om goed voorbereid te zijn geven je wat handige festivaltips.

Door

1. Koop op tijd je kaartjes voor de festivals van jouw keuze
Populaire festivals zijn steeds sneller uitverkocht. Koop je ticket dus ruimschoots van tevoren. Kijk op de website van Festivalinfo voor uitgebreide informatie over ruim 1.800 festivals. Denk aan Buiten Westen, Loveland en Lowland.

2. Bereid je goed voor!
Wees overal op voorbereid! In Nederland kan het alle kanten op met het weer. Zorg (zeker bij meerdaagse festivals) voor een waterdichte tent en voldoende extra kleding. En denk goed na over praktische zaken als de oplader van je telefoon (steeds vaker zijn er oplaadpunten op campings), oordoppen, poncho, zonnebrandcrème en ID-kaart (voor als ze je jonger schatten dan je bent en je het terrein niet op mag).

3. Sluit een reisverzekering af
Ga je naar een meerdaags festival, dan is het verstandig een reisverzekering af te sluiten. Ditzo heeft een uitgebreide reisverzekering waarbij alle meerdaagse festivalbezoeken (met een betaalde overnachting) verzekerd zijn tegen onvoorziene gebeurtenissen. Daarnaast ben je ook gedekt als je noodgedwongen eerder naar huis moet door bijvoorbeeld ziekte of een ongeval, van jezelf of je familie.

4. Pas op je spullen!
Let altijd goed op je spullen en laat ze niet onbeheerd achter. Of zelfs maar in een tas(je) op je rug. Laat ook geen kostbare spullen achter in je tent. Of neem een slotje mee om je tent en spullen mee af te sluiten.

5. Verzeker je van een leuke date! Download de festival dating app “Glance” 
Zoek je nog iemand om met je mee te gaan naar een festival? Download dan de gloednieuwe festival dating app “Glance”. Met deze app kun je van tevoren zien wie er nog meer naar jouw festival gaat. Vervolgens like je wie je leuk vindt, zie je met wie je een match hebt en kun je afspreken op het festival! Download de app.

Ditzo wenst iedereen een gezellig, veilig en happy festivalseizoen 2015!

Door