Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

​John de Wolf genomineerd voor Ster Gouden Loeki Aller Tijden!

21 sep 2015

JAAAA! Als verzekeraar die gestopt is met TV-reclame, zijn we toch wel een beetje heel erg trots dat een van onze laatste reclamecommercials op TV kans maakt op de Gouden Loeki Aller Tijden. De commercial waarin John op ludieke wijze de vrije zorgkeuze van de Ditzo Zorgverzekering onder de aandacht brengt, won in 2012 een Zilveren Loeki.

Door

Vrije zorgkeuze

In 2012 introduceerde Ditzo de zorgverzekering met vrije zorgkeuze. In de commercial zien we feyenoorder John de Wolf in een ziekenhuisbed liggen met uitzicht op de Arena. Hij sluit steeds de  gordijnen om die Arena maar niet te zien. Een vrouw tegenover hem roept “Zuster, zuster… hij doet het weer”! Een zorgverzekering die voor jou kiest in welk ziekenhuis je ligt? Niet bij Ditzo, daar bepaal je dat altijd zelf!

Nominatie

De Ster bestaat dit jaar 50 jaar en ter gelegenheid hiervan hebben ze een longlist samengesteld van 50 commercials die gaan strijden om de felbegeerde Gouden Loeki Aller Tijden. Een vakjury gaat nu bepalen welke 12 commercials doorgaan naar de laatste ronde. Een groot publiekspanel van GfK zal de 12 commercials beoordelen, waarna de absolute nummer 1 gekozen wordt. De Gouden Loeki Aller Tijden wordt eind november uitgereikt.

Niet alleen Ditzo, maar ook onze grote broer a.s.r. is genomineerd. a.s.r. doet mee met de commercial "Olli". Bekijk beide commercial nog eens en zie wie er nog meer genomineerd zijn.


Door