Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

De zoektocht van Menzis naar het hart van #dehartstocht

16 nov 2015

​​Ons blauwe pluchen hart wordt goed gevolgd, zo vertelde Menzis ons hoe ontzettend zij hun best hebben gedaan om het hart te pakken te krijgen. Vanaf het moment dat we live waren met de Hartstocht, hebben ze continu het hart in de gaten gehouden. Toen bij RTL Late Night bleek dat een meisje uit het publiek het hart meenam richting het noorden, ging bij Menzis een luid gejuich op.

Door

De volgende dag zijn er mensen van Menzis vanuit Groningen met de telefoon in hun hand (via www.dehartstocht.nl) op zoek gegaan naar het hart. Het hart bleek in een afgelegen gebied te liggen en omdat het niet meer bewoog, waren ze bang dat het hart in de modder was gegooid. Op zoek naar het hart is hun bus vast komen te zitten in de modder. Eén hartenjager heeft de bus uit de modder moeten duwen en kwam dus helemaal onder de modder terug op kantoor. Maar mét het hart! Het meisje van RTL Late Night had het hart meegenomen naar haar (zeer afgelegen) manege, waar Mensiz het blauwe hart uiteindelijk van haar heeft overgenomen.

Benny Moonen zag op Twitter dat het hart in Groningen was en twitterde naar Ziggo dat ze een foto moesten maken van het hart, maar… een paar uur later bleek dat het hart dus bij Menzis lag. Menzis geeft 10.000 euro aan het onderzoek van Hester den Ruijter.


Door