Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

In 2020 koop je alles online!

28 nov 2013

Het zal je niet verbazen: We kopen allemaal steeds meer op internet. En die trend zet zich de komende jaren door. In het Shopping2020 onderzoek staan de cijfers op een rij. Een belangrijke conclusie is dat de Nederlandse consument verwacht in 2020 meer dan de helft van zijn aankopen online te doen. Dat is een stijging van 35 procent ten opzichte van 2013. Ruim een derde denkt dat hij voor verzekeringen altijd online gaat shoppen.

Concurrentie
Uit het onderzoek blijkt verder dat het concurrentiespeelveld voor webwinkels groter wordt, met name door bezoek aan buitenlandse webwinkels. Dat is met name het geval voor producten in de categorieën media & entertainment, vliegtickets & accommodaties en kleding. Opvallend is dat verzekeringen, speelgoed, en telecomproducten bijna niet over de grens worden gekocht. Voor verzekeringen is dat zelfs nul procent.
 
Ditzo: Klaar voor de toekomst
Ditzo verkoopt vanaf start verzekeringen online. En we zien dat onze klanten dat waarderen. We werken er steeds weer hard aan om onze klanten via internet een topervaring te bieden.
Meer weten over het onderzoek? Lees het artikel op de site van het Verbond

Door


Door