Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Winnaars Somnox Slaaprobot aan het woord

27 mei 2019

5 deelnemers van ons slaapprogramma hebben een Somnox Slaaprobot gewonnen. Vier weken na het ontvangen van de Slaaprobot hebben we enkele winnaars geïnterviewd.

Door Michiel

Mister social

Over Michiel

2 weken inkomen

Ditzo: Wat is je eerste indruk van de Somnox Slaaprobot?

Claudia: “Heel goed ik ben er helemaal aan gewend, maar daar had ik wel de eerste 2 weken voor nodig. Je moet de Slaaprobot wel eerst afstellen aan je persoonlijke wensen. Mijn slaap is beduidend verbeterd.”

Simone: “Mijn eerste indruk is dat ik weer goed inslaap en daar ben ik enorm blij mee! Ook het gebruik van de app die bij de Slaaprobot hoort is makkelijk. Het prettigst vind ik het kunnen voelen en instellen van het ademhalingsritme.”

In de handbagage?

Ditzo: Hoe vaak heb je de Slaaprobot tot nu toe gebruikt?

Claudia: “Ik slaap elke dag met de Slaaprobot. Tijdens de vakantie wil ik de Slaaprobot ook wel meenemen, maar dan zit mijn handbagage meteen vol.”

Simone: “Elke dag gebruik ik de Slaaprobot!”

M’n zus wil hem ook

Ditzo: Vind je het prettig slapen met de Slaaprobot?

Claudia: “Normaal werd ik ’s nachts wakker en lag ik makkelijk een uur wakker met het idee dat ik niet meer in slaap zou vallen. Nu gaat de Slaaprobot tussentijds aan en slaap ik makkelijk door. Mijn zus heeft ook slaapproblemen en ik wil de Slaaprobot wel uitlenen aan haar. Maar eigenlijk kan ik nu al niet meer zonder!”

Simone: “Ja, vooral het kunnen voelen van de ademhaling van de Slaaprobot is positief. Het is enigszins vergelijkbaar met het slapen met bijvoorbeeld een baby. En dat geeft een geruststellend gevoel.”

Uitgerust opstaan en het werkt echt!

Ditzo: Heb je het idee dat de Slaaprobot je kan helpen beter te slapen?

Claudia: “Het is makkelijker om in slaap te vallen maar ook om vervolgens door te slapen. Ik sta beter uitgerust op!”

Simone: “Ik had al heel lang dat ik niet meer makkelijk in slaap viel en raakte daar behoorlijk uitgeput van. Ik voel me nu weer in mijn normale doen en het werkt dus echt.”

Geef het 5 à 10 minuten

Ditzo: En heb je het idee dat je sneller of beter in slaap valt door de Slaaprobot?

Claudia: “Ik slaap makkelijker in aan het begin van m’n nachtrust, maar ook als ik in de nacht wakker wordt slaap ik weer sneller in. Binnen 5 à 10 minuten slaap ik weer, wat normaal zo een uur duurde.”

Simone: “In de ochtend ben ik uitgerust en dat was lang geleden voor mij.”

Ruim voldoende

Ditzo: Welk rapportcijfer geef je de Slaaprobot?

Claudia: “Na ongeveer 4 weken geef ik een cijfer 9.”

Simone: “Een 7 of een 8 wat ruim voldoende is! Maar ze zijn bij Somnox nog niet uitontwikkeld.”

Accuduur kan beter

Ditzo: Wat zou Somnox kunnen verbeteren?

Claudia: “De accuduur kan beter. Met de instellingen die ik nu hanteer moet ik iedere dag de Slaaprobot opladen. Als ik dus in de ochtend vergeet de Slaaprobot op te laden moet ik dat snel in de avond doen.”

Simone: “Grootste minpunt is de batterij. Je moet de Slaaprobot heel lang opladen om er slechts 1 nacht van te kunnen genieten. Het kunnen voelen van de ademhaling noemde ik als pluspunt, maar het gebied waar je de ademhaling kunt voelen mag groter zijn. Daarnaast maakt de Slaaprobot standaard een redelijk hard geluid, wat in te stellen zou moeten zijn. Tot slot zou het fijn zijn als de Slaaprobot net iets zachter aanvoelt, misschien een laag foam extra.”


Door Michiel

Mister social

Over Michiel