Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Slikt jouw naaste zijn medicijnen wel op tijd?

19 jul 2018

Ben jij mantelzorger? Zorg je voor je ouders of voor een ander familielid en heb je geen idee wat ze aan medicatie nemen? Dan heb je misschien behoefte aan een steuntje in de rug. MedApp is de #1 app op het gebied van medicatieherinneringen. Van medicijnwekkers tot een lijst van alle medicijnen die worden ingenomen: MedApp houdt het voor je bij.

Door Michiel

Mister social

Over Michiel

Waardevol voor zorgvrager én mantelzorger

Apps als MedApp kunnen een mantelzorger taken uit handen nemen. De medicatie-app MedApp geeft een seintje zodra het tijd is om de medicatie te nemen. Ook helpt de gratis app met het bestellen van een herhaalrecept. Het doel is om de medicatie-inname van medicijngebruikers te verbeteren en zo de effectiviteit ervan te verhogen.

Zie jij dat je ouders, familieleden, vrienden of kennissen moeite hebben met het nemen van hun medicatie? Help ze dan met het downloaden van MedApp of download de app zelf!


Download gratis MedApp *

* Open deze link op je mobiel of tablet.


Mensen steeds afhankelijker van elkaar

Wil je iemand in je naaste omgeving helpen wanneer hij zorg nodig heeft? Grote kans dat het antwoord op deze vraag ‘ja’ is. Zoiets doe je toch gewoon? Omdat Nederland vergrijst en steeds meer verzorgingshuizen sluiten, wordt er steeds vaker een beroep gedaan op familie, vrienden of buren wanneer iemand hulp of verzorging nodig heeft. Dit kan hulp in het huishouden zijn, maar ook medische zorg. Bijvoorbeeld het netjes innemen van medicatie.

Kleine ondersteuning, groot effect

MedApp maakt medicatiegebruik makkelijker, persoonlijker en effectiever. De gratis app biedt direct toegang tot alle informatie over medicijnen en biedt daarnaast een persoonlijk medicatiedossier waarin alles rondom medicijngebruik kan worden bijgehouden. Door betere, consequentere inname neemt de effectiviteit van medicijnen toe. Hierdoor neemt de kwaliteit van je leven toe. Waardevol voor de zorgvrager én mantelzorger! Help jezelf door MedApp te downloaden!


Door Michiel

Mister social

Over Michiel