Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Schade snel hersteld met Multiherstel

11 apr 2016

Ditzo start deze maand een pilot met Multiherstel, een onderdeel van CED. CED is de organisatie die de schadeafhandeling regelt voor Ditzo. Meld je een water-, inbraak- of brandschade op je Ditzo inboedel- of woonhuisverzekering, dan schakelt CED Multiherstel in die zorgt dat de schade snel hersteld wordt. Multiherstel is 24 uur per dag bereikbaar.

Door Christel

Miss engagement

Over Christel

Snel geregeld

Bah, na een enorme regenbui loopt er water langs je muur naar beneden. Daar zit je niet op te wachten, want over een paar dagen ga je op vakantie. Wanneer moet dat hersteld worden? Gelukkig meld je bij Ditzo je schade makkelijk via WhatsApp, dus je stuurt ons een appje. De schadebehandelaar gaat direct voor je aan de slag. Hij doet een standaard check of de schade gedekt is en geeft je schade door aan Multiherstel. Je contactpersoon bij Multiherstel belt een lokaal onderhoudsbedrijf om de schade te bekijken en is de schade geen gevolg van achterstallig onderhoud dan wordt zo snel mogelijk gestart met het herstel van de lekkage. Vaak gebeurt dat nog dezelfde dag. En als het nodig is regelt Multiherstel ook een schilder om je muur opnieuw te sauzen. Snel en makkelijk geregeld dus, zodat jij je gewoon met je aankomende vakantie bezig kunt houden.

Landelijk netwerk

En de rekening? Die gaat naar Ditzo, daar heb je geen omkijken meer naar. En Multiherstel regelt alles voor je, dus geen gedoe meer met vergoedingen en het zelf inschakelen van een hersteller. Zij putten uit een landelijk netwerk van schadeherstellers. Dankzij dit netwerk is er altijd een geschikte hersteller in de buurt. Daardoor kan het merendeel van de schades direct hersteld worden, vaak zelfs binnen 24 uur!


Door Christel

Miss engagement

Over Christel