Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ditzo Reisverzekering scoort hoog in de Consumentengids

02 feb 2010

​De Doorlopende Reisverzekering van Ditzo krijgt een 8,1 en kent “Uitstekende werelddekking en geen overlap”.
 
De Consumentenbond onderzocht 42 doorlopende reisverzekeringen. De verzekeringen zijn onder meer beoordeeld op de basisdekking, optionele dekkingen en het eigen risico. Zo is onder andere gekeken naar de overlap tussen verschillende verzekeringen en de combinatie van een reisverzekering met een zorgverzekering.
 
Het belangrijkste onderdeel van een reisverzekering is, volgens de Consumentenbond, de dekking voor onvoorzien/hulpverlening. Dit zit bij alle verzekeraars in het basispakket en dekt bijvoorbeeld de kosten voor reddingsacties, hulpverlening door de alarmcentrale, extra reis- en verblijfkosten en voortijdige terugkeer naar huis na een ongeval of bij ziekte. De maximale vergoeding verschilt echter sterk per verzekeraar.
Ditzo scoort hoog met de werelddekking en heeft geen overlap tussen de verschillende verzekeringen. Zo let Ditzo er bijvoorbeeld op dat je niet dubbel betaalt voor de bagage als je er ook een inboedelverzekering afsluit. Daarnaast krijg je bij Ditzo korting op je reisverzekering als je schadevrij jaren hebt met je auto.
 
Lees meer op Consumentenbond.nl

Door


Door