Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Verzekeringskaarten en Ditzo

27 feb 2017

​We zijn nog nooit iemand tegengekomen die op z’n vrije dag, op een terrasje in de zon, cappuccino bij de hand, eens lekker de voorwaarden van de Ditzo verzekeringen gaat lezen. Behalve Alexander misschien, onze ‘baas’ voorwaarden. Alexander doet heel erg zijn best de voorwaarden van onze verzekeringen eenvoudig te houden, maar hij snapt heel goed dat het voor veel mensen toch nog steeds een hele klus is om ze door te lezen en ook echt te begrijpen. Daarom heeft Alexander ´Verzekeringskaarten´ voor Ditzo geschreven.

Door Christel

Miss engagement

Over Christel

​Iconen en uitleg

Nieuw in verzekeringsland zijn de Verzekeringskaarten. Ze vervangen de Productwijzers, die we voor de verzekeringskaarten altijd op de site hadden staan. Ook dit initiatief komt van het Verbond van Verzekeraars. De mannen in pak hebben samen bedacht dat elke verzekeraar sinds 1 januari 2017 voor veelvoorkomende verzekeringen zo’n verzekeringskaart op de site moet hebben staan. De Verzekeringskaart is een online kaart waarmee verzekeraars met iconen en korte teksten hun verzekeringen kunnen uitleggen. Zo kunnen consumenten makkelijker moeilijke polisvoorwaarden van verzekeringen begrijpen én vergelijken.

Ditzo en de verzekeringskaarten

Ook Ditzo heeft van alle verzekeringen zo’n kaart op de site staan. Alexander zat uren te puzzelen op de kaarten, waarop je gemakkelijk kunt zien wat wel en wat niet gedekt is op de diverse Ditzo verzekeringen. Voor auto heeft hij zelfs meerdere kaarten gemaakt. Met deze kaarten kun je de Ditzo verzekeringen gemakkelijk vergelijken met verzekeringen van andere verzekeraars. Check het op Ditzo.nl.

Bekijk hieronder het filmpje van het Verbond van Verzekeraars over de Verzekeringskaarten.


Door Christel

Miss engagement

Over Christel