Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Stem op Ditzo.nl als ´Website van het Jaar 2015´

28 sep 2015

​Ben jij net zo’n fan van onze site als Kasper en Mandy of wil je ons gewoon steunen? Stem dan op Ditzo.nl als ‘Website van het jaar’ 2015. Met je stem maak je ons niet alleen heel blij, maar maak je ook kans op fantastische prijzen. Stemmen kan van maandag 28 september tot en met 6 november. Doe je mee?

Door

​Waardering

Ditzo doet dit jaar voor het eerst mee aan ‘Website van het jaar’-verkiezing en we hopen op veel stemmen. Niet alleen omdat we deze bijzondere prijs graag willen winnen, maar ook omdat we het superfijn zouden vinden als jullie als klanten écht onze website de beste zouden vinden. We krijgen op veel verschillende manieren feedback en suggesties op onze website, maar deze verkiezing is wel de ultieme test.

Hoe werkt het?

Bij de stemming geef je een oordeel over de inhoud, vormgeving en navigatie, en wordt je gevraagd of je de site aan vrienden en bekenden zou aanbevelen. Meedoen is heel makkelijk. Via de onderstaande link kun je tot en met 6 november op Ditzo stemmen. Hou er rekening mee dat je je stem moet bevestigen via een link die je per mail krijgt toegestuurd.

Mooie prijzen

De organisatie van de ‘Website van het Jaar’-verkiezing verloot onder de deelnemers 1 Samsung Ultra HD TV, 2 keer een Apple Watch Sport Edition en 5 AKG koptelefoons onder de stemmers. Dus wie weet doe je met je stem niet alleen ons een groot plezier, maar ook jezelf!

Winnaars

De winnaars in de diverse categorieën worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke en exclusieve 'Website van het Jaar' Awardshow op 26 november aanstaande. In elke categorie zijn 2 prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De website met de hoogste score wordt Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de website met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en mag zich dé ‘Website van het Jaar’ noemen.

Stem op Ditzo via http://websitevanhetjaar.nl/ditzoverzekeringen/

Namens het hele Ditzo-team: alvast bedankt voor je stem!


Door