Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Zorg mee voor Toos

18 dec 2014

Ditzo wil bijdragen aan goede zorg. Daarom ondersteunen we een aantal mooie en concrete oplossingen voor jongeren, gezinnen en ouderen. Een daarvan is het project ‘Bijzonder Thuisafgehaald’.  Je leest hieronder het verhaal van Toos, een regelmatige gebruiker van ‘Bijzonder Thuisafgehaald’. De verhalen zijn geschreven door Stella Braam.
 

Door

​Heel dankbaar is Toos Primus dat er elke week iemand en heerlijke maaltijd voor haar wil maken. “Vorige week een Marokkaanse maaltijd Kip met gestoofde groenten. Heerlijk! Ik heb er zelfs twee dagen van gegeten.” zegt ze.

Toos is bijna 70 en zit in een rolstoel. Zij doet mee aan het project Bijzonder Thuis afgehaald: ouderen worden aan buurtgenoten gekoppeld. Zodat zij gezond kunnen eten en in contact komen met mensen uit de buurt. “Ik kan steeds minder. Het kost veel energie om voor jezelf te koken. In je eentje is het niet leuk,” zegt Toos. De vrouw die voor haar kookt, doet het graag. Ze maakt gewoon elke week iets extra’s klaar, het is een kleine moeite. En zij doet Toos er een heel groot plezier mee.

Ditzo wil als zorgverzekeraar ook een bijdrage leveren aan goede zorg. Daarom heeft Ditzo 9 zorgprojecten geselecteerd. Wil jij ook dat meer ouderen genieten van een goede maaltijd? Steun het project “Bijzonder Thuisafgehaald’ of een van de andere zorgprojecten. Ditzo verdubbelt jouw bijdrage. Doe mee en zorg samen met Ditzo ook voor een ander. Kijk snel op Ditzo.nl/zorgmee.

Door