Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ben jij tevreden over je (huis)arts?

21 dec 2016

Heb je onlangs een arts bezocht? Of ben je naar een fysiotherapeut geweest? Graag horen we je ervaring om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Hoe we dat doen?

Door Sophia

Zorgprinses

Over Sophia

​ZorgkaartNederland

Ditzo werkt samen met ZorgkaartNederland. ZorgkaartNederland is een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland. Deze onafhankelijke federatie maakt zich sterk voor alle mensen die zorg nodig hebben. Op de website van ZorgkaartNederland kan iedereen ervaringen met elkaar delen over alle zorgverleners, zoals huisartsen, tandartsen en ziekenhuisspecialisten. Met al deze ervaringen en waarderingen willen we de kwaliteit van zorg verbeteren en het makkelijker maken voor jou om een zorgverlener te zoeken. Jouw ervaring helpt ook anderen om een keuze te maken. Help je mee?

 

Laat een beoordeling achter!

 

Wat doet Ditzo met de klantbeoordelingen?

Bij Ditzo vinden we het belangrijk om deze ervaringen inzichtelijk te maken. Daarom hebben we alle beoordelingen van ZorgkaartNederland ook in onze Ditzo Zorgzoeker gezet. Je mag bij ons altijd zelf de zorgverlener uitkiezen waar jij het prettigst bij voelt. Beoordelingen van anderen helpen hierbij!
 

Ook in 2017 heeft Ditzo vrije zorgkeuze

Bij Ditzo kan je ook in 2017 bij ieder ziekenhuis, huisarts of tandarts in Nederland terecht. Ook hebben we met de meeste fysiotherapeuten in Nederland een contract. Soms sluiten we geen contract met een zorgverlener omdat bijvoorbeeld de kwaliteit onvoldoende is, of als de zorgverlener zelf geen contract wil met zorgverzekeraars. Wil je naar een zorgverlener waar we geen contract mee hebben? Dat kan natuurlijk! Wij vergoeden dan 100% van het tarief wat we ook aan zorgverleners betalen waarmee we wel afspraken hebben gemaakt. Wil je weten met wie we wel of geen contract hebben? Ga daarvoor naar de Ditzo Zorgzoeker.

 


Door Sophia

Zorgprinses

Over Sophia