Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Rechtsbijstandverzekering Ditzo
 

Rechtsbijstandverzekering

​​​​​
8,3  (29 klantbeoordelingen)
​​

​Ditzo Rechtsbijstandverzekering

Heb je een grote aankoop gedaan, maar ben je niet tevreden? En biedt de leverancier je niet de hulp die je wenst? Je wilt dan kunnen rekenen op uitstekende juridische hulp. Met de Ditzo Rechtsbijstandverzekering ben je standaard verzekerd tegen veel voorkomende conflicten en er geldt geen wachttijd. Je bepaalt zelf wie je verzekert: alleen jezelf of ook je gezinsleden of huisgenoten. En wat je verzekert: je hebt naast de standaard basismodule Consument & Wonen de keuze uit 4 aanvullende modules​: Verkeer & Vakantie, Persoon & Familie, Werk en Fiscaal & Vermogen.

  • Standaard verzekerd voor de meest voorkomende juridische conflicten
  • Geen eigen risico
  • Geen wachttijd
  • Alleen verzekeren wat je echt nodig hebt
  • Advies-service, eenmalig telefonisch advies bij dreigend conflict
Verzeker je
rechtsbijstand
Vanaf
€ 7,25
p/mnd

Juridische hulp door DAS

Met de Ditzo Rechtsbijstandverzekering krijg je advies en juridische hulp van DAS. Al meer dan 50 jaar maakt DAS het recht toegankelijk voor iedereen. Je krijgt hulp en advies van een juridisch specialist in dienst van DAS.

​Geen eigen risico

Bij de Ditzo Rechtsbijstandverzekering heb je geen eigen risico. Behalve als je een eigen advocaat kiest in een procedure waar dat niet per se nodig is. Je hebt dan een eigen risico van € 250.

Zelf je modules aan- en uitzetten

Je kunt bij de Ditzo Rechtsbijstandverzekering zelf kiezen wat je nodig hebt. Je hebt de keuze uit modules en dekkingen, zoals de module Verkeer & Vakantie, de module Persoon & Familie, Werk en Fiscaal vermogen. En je kunt altijd een module of dekking aan- of uitzetten. Als je bijvoorbeeld van plan bent een auto te gaan kopen, dan zet je de module Verkeer & Vakantie aan. Je hoeft dan dus niet apart een rechtsbijstanddekking bij je autoverzekering af te sluiten. En voordeel is dat al je auto’s automatisch meeverzekerd zijn.​​