Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

​Rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd

Vaak wordt een wachttijd gebruikt bij het afsluiten van een verzekering, dit betekent dat er een periode is waarin je nog geen dekking hebt. Bij Ditzo hebben we dit niet, wij bieden je een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd!Wachttijd van een rechtsbijstandverzekering

Wat houdt het in, wachttijd? Als er een wachttijd gehanteerd wordt, dan is het na het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering nog niet direct mogelijk om gebruik te maken van rechtsbijstand. Iedere verzekeraar hanteert hier eigen regels voor. Wanneer je een Ditzo Rechtsbijstandverzekering afsluit, is er geen wachttijd. Je kunt dus direct gebruik maken van juridische hulp!

Direct juridische hulp nodig?

In bijna alle situaties krijg je rechtsbijstand zonder wachttijd, tenzij je tijdens het afsluiten van jouw rechtsbijstandverzekering al wist dat je juridische hulp nodig zou hebben of als er al iets speelt. We begrijpen dat je pas denkt aan rechtsbijstand als er al iets speelt, daarom is het extra belangrijk om jouw verzekering op tijd af te sluiten. Ook is er één uitzondering: heb je een echtscheidingsconflict en is daar een mediator bij nodig? Dan krijg je alleen hulp als je 3 jaar of langer de module Fiscaal & Vermogen mee hebt verzekerd.

Rechtsbijstandverzekering Werk en Inkomen zonder wachttijd

Als je kiest voor de module Inkomen, dan krijg je hulp voor juridische conflicten die gaan over sociale zekerheid en een pensioen. Heb je de aanvullende dekking ‘Werk’ ook aan staan? Dan helpen we je ook bij conflicten die te maken hebben met jouw werk in loondienst of als ambtenaar. Je wordt direct geholpen en er geldt geen wachtperiode.

Rechtsbijstandverzekering afsluiten zonder wachttijd

Ben je benieuwd naar de dekkingen en kosten van onze rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd? Bereken dan snel je premie!