Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Hoe word je voordeelklant

Het Ditzo voordeelpakket geldt voor klanten met meerdere lopende producten bij Ditzo. Bij Ditzo kennen we de volgende producten:

  • Aansprakelijkheid
  • Auto
  • Inboedel
  • Woonhuis
  • Reis
  • Rechtsbijstand
  • Zorg

Heb je twee of meerdere lopende producten? Dan kom je in aanmerking voor het Voordeelpakket. Heb je twee of meer verzekeringen van dezelfde productsoort? Dan tellen deze als één product. Twee autoverzekeringen tellen wij bijvoorbeeld als één product.

Wil jij ook profiteren van het voordeelpakket?

Sluit meerdere producten bij Ditzo en je wordt tijdens het afsluiten automatisch voordeelklant! Heb je al meerdere producten bij Ditzo? Log dan in op Mijn Ditzo en activeer het Voordeelpakket.

Hoe activeer je het Ditzo Voordeelpakket?

Het Ditzo Voordeelpakket kan op 3 manieren geactiveerd worden:

  1. Als je klant bent bij Ditzo en al twee of meer lopende producten hebt. Je kunt het Voordeelpakket dan zelf activeren in Mijn Ditzo van je schadeverzekeringen. Je wordt hier per e-mail van op de hoogte gesteld.
  2. Als je een schadeverzekering afsluit en je door het afsluiten van die verzekering twee of meerdere producten hebt bij Ditzo. Het Voordeelpakket wordt dan automatisch aangezet. Wanneer je inlogt in Mijn Ditzo van je schadeverzekeringen zie je direct dat je voordeelklant bent.
  3. Als je een zorgverzekering afsluit en je door het afsluiten van die verzekering twee of meerdere producten hebt bij Ditzo. Je kunt het Voordeelpakket dan 1 dag na het afsluiten van de zorgverzekering zelf activeren in Mijn Ditzo van je schadeverzekeringen. Je krijgt hiervan bericht na het afsluiten van de zorgverzekering.

Let op! Voor de uitbreiding van de zorgverzekering met de aanvullende dekking Ditzo Pechvogelhulp Plus geldt een andere manier van activatie. Op 31 januari 2020 doen wij een check: heb je op dat moment zowel een zorg- als schadeverzekering bij Ditzo? Dan zetten wij de Ditzo Pechvogelhulp Plus met terugwerkende kracht per 1 januari 2020 aan op je zorgverzekering. Dit zie je dan uiterlijk eind februari 2020 op je polisblad. Wil je meer weten over de uitbreiding van je zorgverzekering met de aanvullende dekking Pechvogelhulp Plus. Bekijk alle voordelen van het voordeelpakket of check de voorwaarden van de Ditzo Pechvogelhulp Plus.

Wat zijn de voordelen van het Voordeelpakket?

Met het voordeelpakket krijg je o.a. een jaarlijkse korting op je schadeverzekering(en). Maar er is meer! Benieuwd naar alle voordelen? Bekijk ze hier​.