Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat

Ditzo Aanvullende verzekeringen​​​​​​

Naast de ‘verplichte’ basisverzekering kun je kiezen uit drie logisch opgebouwde aanvullende verzekeringen. Bijvoorbeeld voor kosten van fysiotherapie of zorg bij je zwangerschap.

ZorgGoed - € 7,25 p/mnd

Deze aanvullende zorgverzekering heeft vergoedingen voor veel voorkomende medische kosten die niet onder de basisverzekering vallen. Zoals fysiotherapie, anticonceptie en hulp in het buitenland.


 

ZorgBeter - € 9,75 p/mnd (meest gekozen)

Is de meest gekozen aanvullende zorgverzekering. Naast een hogere vergoeding voor anticonceptie zijn er extra vergoedingen rondom medische hulp in het buitenland, zwangerschap en bevalling, reizigersvaccinaties, mantelzorg, alternatieve geneeswijze en orthodontie.

 ​

ZorgBest - € 31,75 p/mnd

De beste aanvulling op de basisverzekering is ZorgBest. Met maximale zekerheid voor jezelf en je gezin. ZorgBest heeft extra hoge vergoedingen voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, orthodontie en sterilisatie, en vele extra's zoals preventieve cursussen, mantelzorg en reizigersvaccinaties.

 

Meer aanvullende zorgverzekeringen van Ditzo

Als je net wat meer nodig hebt, kun je de zorgverzekering heel makkelijk uitbreiden met een tandartsverzekering of een Pearle & Eye Wish bril en lenzen module.

Bekijk alle vergoedingen per aanvullende verzekering.