Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

​Fysiotherapie​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Het kan je zomaar gebeuren. Je bent lekker aan het sporten en je verrekt een beenspier. Voor je het weet ga je het traject in waarbij je fysiotherapie nodig hebt. ​Als je fysiotherapie gaat gebruiken kunnen we ons voorstellen dat je vragen hebt over de behandeling en jouw zorgverzekering. Op deze pagina vind je infromatie over de vergoedingen, waar je start en zorgverleners. 

Ditzo Goede Keuze
Naturapolis
€ 128,95
​​​​​​​​​


​Wat wordt er vergoed?

Onder fysiotherapie vallen verschillende behandelingen. Het ligt aan de verzekering die je bij ons hebt wat er wordt vergoed. Via onderstaande knoppen bekijk je de vergoedingen per behandeling en verzekering. Je ziet ook gelijk wat de voorwaarden zijn en of je voor behandelingen bijvoorbeeld een verwijsbrief nodig hebt. 


Jonger dan 18 jaar?
Bekijk dan de vergoedingen hier


Waar start je?

Heb je een aandoening, klacht of blessure waar een fysiotherapeut je misschien bij kan helpen? In sommige gevallen hoef je dan niet eerst naar je (huis)arts voor een verwijsbrief. Je komt erachter of je wel een verwijsbrief nodig hebt door te kijken bij de vergoedingen. 

Gratis thuisfysio app
De thuisfysio app van a.s.r.​ is een app die je kunt zien als een online fysiotherapeut. Met een snelle check breng je eenvoudig je klachten in kaart. De app kijkt vervolgens of je zelf aan de slag kan met een persoonlijk oefenprogramma of een online consult met één van de fysiotherapeuten van FysioExpert in kan plannen. Zo niet, wordt je doorverwezen naar je huisarts.

Een zorgverlener kiezen
Met of zonder verwijzing kun je beginnen met zoeken naar een fysiotherapeut. Het is goed om van te voren te weten dat wij met sommige zorgverleners wel een contract hebben, en met sommige niet. In de onderstaande afbeelding zie je de belangrijkste verschillen tussen wel- en niet gecontracteerde zorgverleners. ​In de zorgzoeker kun je zoeken naar zorgverleners in je buurt en zie je gelijk met welke zorgverleners wij wel of geen contract hebben.


​Veelgestelde vragen over fysiotherapie

​​

​​