Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

​Je Ditzo Zorgverzekering voor 2023

​Wil je volgend jaar ook weer een Ditzo Zorgverzekering? Fijn dat je bij ons blijft!

Als je in 2023 dezelfde zorgverzekering wilt

Als je in 2023 dezelfde verzekering wilt als afgelopen jaar, hoef je niets te doen. Automatisch loopt je zorgverzekering in 2023 door. Je houdt dezelfde basisverzekering. Had je vorig jaar een extra vrijwillig eigen risico gekozen? Ook in 2023 houd je dan hetzelfde vrijwillig eigen risico.

Let er wel op dat er enkele wijzigingen zijn gemaakt in de aanvullende verzekeringen. Zo stoppen de pechvogelhulp en pechvogelhulp plus modules en verdwijnen de dekkingen voor spoedeisende hulp in het buitenland. Verder krijgt Ditzo twee nieuwe modules: de Ditzo ongevallendekking Fysio & Tand module en de Ditzo Buitenland module​, voor spoedeisende zorg in het buitenland. Bekijk alle wijzigingen op onze wijzigingenpagina.

Ook is de hoogte van je premie anders dan die van vorig jaar. Dit komt doordat onze tarieven voor de basisverzekering en aanvullende verzekeringen gewijzigd zijn. Je nieuwe premievoorstel heb je in een e-mail van ons gekregen. Heb je dit bericht niet ontvangen? Bekijk dan in Mijn Zorgverzekering je nieuwe premievoorstel.

Als je wel iets wilt wijzigen voor je nieuwe zorgverzekering

Wil je wel iets wijzigen in je zorgverzekering? Bijvoorbeeld een aanvullende verzekering toevoegen of de hoogte van je vrijwillig eigen risico wijzigen? Ga dan naar Mijn Zorgverzekering en log in via DigiD. Hier kun je onder het tabblad 'Wijziging doorgeven" je zorgverzekering voor 2023 wijzigen. Hulp nodig? Stel je vraag op onze servicepagina.

Let op: je vrijwillig eigen risico en je aanvullende verzekeringen kun je wijzigen tot en met 31 januari 2023.

​​​​​​​​​​​