Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Veelgestelde vragen Ditzo Zorgverzekering​​​​​​​​​​​​

Wanneer ontvang ik mijn zorgpas?

Je zorgpas sturen we binnen 2 weken per post naar je toe. Krijg je de pas na 1 januari 2023 binnen en heb je eerder zorg nodig? Met de Ditzo Zorg App kun je altijd een digitale kopie laten zien. Download de app voor Apple of Android!

Kan ik mijn zorgverzekering nog wijzigen?

Je kan tot en met 31 januari 2023 je zorgverzekering wijzigen via de Ditzo Zorg App of via Mijn Zorgverzekering. De wijziging gaat in per 1 januari 2023.

Wanneer wordt de premie afgeschreven?

De eerste premie wordt rond 13 januari 2023 van je rekening afgeschreven. De overige maanden vindt de afschrijving aan het begin van de maand plaats. Heb je gekozen voor jaarbetaling? Dan vindt de afschrijving van de gehele jaarpremie rond 13 januari 2023 plaats. Wil je liever in december 2022 al het gehele bedrag betalen of meer informatie over jaarbetaling? Ga dan naar onze uitlegpagina over jaarbetaling.

Hoe kan ik sparen voor korting met a.s.r. Vitality?

De app van a.s.r. Vitality beloont jou zodra jij meer en vaker beweegt. Niet één keer, maar wekelijks, maandelijks én jaarlijks! Doe mee en spaar zo voor leuke cadeaus en een jaarlijkse cashback op je verzekeringspremie. Nieuwsgierig? Lees meer over a.s.r. Vitality en onze beloningen.

Hoe log ik in op Mijn Zorgverzekering of de Ditzo Zorg App?

Om in te kunnen loggen in Mijn Zorgverzekering heb je een DigiD nodig. Je logt in met een code die je per SMS of e-mail ontvangt. Dit kun je zelf aangeven. Wil je de code per SMS ontvangen? Zorg dan dat je het juiste mobiele telefoonnummer hebt ingevuld in Mijn DigiD. Wil je sneller en gemakkelijker inloggen? Maak dan gebruik van de Ditzo Zorg App. Download de app voor Apple of Android!

Hoe vind ik een zorgaanbieder of vergoeding?

Ben je op zoek naar een zorgaanbieder? Vul in onze Zorgzoeker je plaatsnaam of postcode in voor een overzicht van alle zorgaanbieders in jouw regio. Ook is het mogelijk om te zoeken op een vergoeding. Vul in welke verzekering je bij ons hebt en krijg precies te zien welke zorg je vergoed krijgt en welke aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.

Kan ik mijn eigen risico vooraf gespreid betalen?

Verwacht je in 2023 hoge zorgkosten te maken en denk je dit niet in één keer te kunnen betalen? Bij Ditzo heb je de mogelijkheid om vooraf het verplicht eigen risico van € 385 in 10 maandelijkse termijnen te betalen. De eerste afschrijving vindt in februari 2023 plaats. Ga voor meer informatie naar onze uitlegpagina over eigen risico gespreid betalen.

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij?

Op onze servicepagina stel je eenvoudig je vraag of vind je per onderwerp antwoord op de meest gestelde vragen. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

​​​​​​​​