Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

​​Ongevallendekking Fysio & Tand​​​​​

​​

De Ongevallendekking Fysio & Tand is een extra service van Ditzo voor al onze klanten die een Ditzo Zorgverzekering hebben. Met de Ongevallendekking Fysio & Tand van Ditzo ben je gedekt voor extra medische kosten tot € 10.000,-­ na een ongeval. Het gaat om kosten die je basisverzekering of aanvullende verzekering niet vergoeden.

​​​​​​​​​​

​Goed om te weten

Het ongeval mag in het buitenland plaats hebben gevonden. Deze ongevallendekking dekt alleen niet de kosten voor de zorg in het buitenland, maar voor de zorg die je erna nodig hebt in Nederland.

Wil je zeker zijn dat je ook in het buitenland volledig en wereldwijd bent gedekt voor ongevallen en spoedeisende zorg? Kies dan voor de Buitenland module. Let op, deze Buitenland module komt inclusief deze Ongevallendekking Fysio & Tand.

 
Wat wordt er dan precies wel én niet vergoed?
Via de onderstaande uitklappers zie je wat de belangrijkste vergoedingen zijn, maar ook wat deze verzekering niet vergoed. Wil je de volledige vergoedingen zien? Ga dan naar onze documentenpagina​. Daar vind je de polisvoorwaarden van de ongevallendekking Fysio en Tand.

​​​

Wat doe ik na een ongeval?

Als je een ongeval hebt is dat erg vervelend. We begrijpen dat dit erg onprettig voor je is en dat je geen stress wil krijgen van alle kosten die er op je af komen. 

Wil je gebruik wil m​aken van de ongevallendekking Fysio & Tand? Dan vul je eerst het aanvraagformulier in en verzend je het naar ons door het te uploaden. Zo krijgen wij een goed beeld van welke zorg je verwacht nodig te hebben of al hebt gehad in verband met je ongeluk. Vervolgens nemen wij contact met je op. Als alles voldoet aan de voorwaarden kun je de rekeningen bij ons declareren en vergoeden wij de kosten.

​Samengevat zijn dit de stappen:

Stap 1: Download het aanvraagformulier Fysio & Tand en vul het in.

Stap 2: Upload het formulier via deze pagina.  

Stap 3: Wij beoordelen je aanvraag, je hoeft niets te doen. 

Stap 4: Wij nemen contact met je op na onze beoordeling. 

Stap 5: Is je aanvraag goedgekeurd? Dan kun je de gemaakte zorgkosten zelf bij ons declareren​ of doet je zorgverlener dit. 


Veel gestelde vragen over deze ongevallendekking

​​