Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Wijzigingen Ditzo Zorgverzekering 2022​​​​​​

​​

In 2022 veranderen er een aantal dingen in je Ditzo Zorgverzekering. We hebben de belangrijkste veranderingen voor je op een rij gezet.

​​

Wijzigingen in de basisverzekering

Wijzigingen in de basisverzekering worden door de overheid bepaald. Het eigen risico blijkt hetzelfde als in 2021, namelijk € 385. De wijzigingen die zijn gedaan vind je in het overzicht hieronder.

Bekijk al de wijzigingen in de basisverzekering


Wijzigingen in de aanvullende verzekeringen

De aanvullende verzekeringen hebben we geprobeerd zo weinig mogelijk aan te passen. De wijzigingen die we hebben gedaan vind je in het overzicht hieronder.

Bekijk al de wijzigingen in de aanvullende verzekeringen


Bekijk al de wijzigingen in de Pechvogelhulp (Plus)

​​

Zorgverlener zoeken

Ben je benieuwd of jouw zorgverlener ook in 2022 gecontracteerd is? In de zorgzoeker kan je zien of je zorgverlener ook in 2022 gecontracteerd is. Soms zijn we nog in onderhandeling, we doen dan ons best om het contract zo snel mogelijk rond te krijgen. Tijdens de onderhandelingen hebben we gesprekken over de prijs, kwaliteit en toegankelijkheid. Het kan zijn dat wij met de zorgaanbieder geen overeenstemming hierover kunnen vinden en dan gezamenlijk besluiten om geen contract met elkaar aan te gaan. De zorgzoeker wordt dagelijks ververst en zo heb je altijd zicht op de laatste stand van zaken.

Ziekenhuizen

Je kunt ervan uitgaan dat wij met alle ziekenhuizen een contract voor 2022 afsluiten en geven daarom ook een contractsgarantie. Wij spannen ons in om deze ziekenhuizen zo snel als mogelijk te contracteren. Wij vergoeden je zorg bij deze ziekenhuizen op dezelfde manier als wanneer we een contract hebben afgesloten. Zo heb je altijd vrije keuze in ziekenhuizen. Ook in 2022.​​​​