Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Zorginkoop​

​Ditzo doet er alles aan om voor jou de beste zorg in te kopen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat je keuzevrijheid hebt. Maar ook dat de zorg van goede kwaliteit is, toegankelijk is voor iedereen en betaalbaar blijft.

​Een goede kwaliteit is van groot belang om tot een overeenkomst met een zorgverlener te komen. Ditzo gebruikt daarvoor:

  • Onafhankelijke kwaliteitseisen van verschillende beroepsverenigingen
  • Kwaliteitsmethodieken van Mediquest
  • Prestatie-indicatoren van Zichtbare Zorg
  • Uitkomsten van de Consumer Quality Index. Dit is een klantonderzoek naar de kwaliteit van zorg. De resultaten van dit onderzoek presenteren wij in september op deze website.

Toegankelijk

Verzekerden van Ditzo wonen verspreid over het hele land. Daarom wordt onze zorg op landelijke schaal ingekocht. Wij vinden het belangrijk dat zorg voor iedereen toegankelijk en bereikbaar moet zijn.

Betaalbaar

Wij willen niet dat je teveel premie betaalt. Oftewel, wij willen een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Daarom vindt Ditzo het belangrijk dat er duidelijke prijsafspraken worden gemaakt met zorgverleners.

Vergoeding geneesmiddelen

Ditzo werkt met een laagste prijsgarantie. Lees meer​​ over ons geneesmiddelenbeleid

Goede relatie met zorgverleners

Zorg moet goed geregeld zijn. Niet alleen voor jou, maar ook voor de zorgverleners waarmee wij afspraken hebben gemaakt. Daarom kunnen zorgverleners hun nota’s elektronisch bij ons indienen, spreken wij marktconforme tarieven met hen af en nemen wij het debiteurenrisico van hen over.​​